Categories
Design Idei Noutati

Bucătării albe – 4 idei din proiectele noastre

Albul este o variantă excelentă atunci când începem amenajarea bucătăriei, datorită faptului că se poate folosi cu succes în orice stil de amenajare și în orice schemă cromatică. În plus, albul luminează încăperea și creează senzația de spațiu mai mare. Cu toții ne dorim o bucătărie organizată, luminoasă și ordonată, nu-i așa? Albul te va ajuta să creezi un spațiu ordonat, curat și aerisit. Astăzi îți prezentăm 4 bucătării albe din proiectele noastre care sperăm să te inspire.

Bucătărie albă, cu insulă

Această bucătărie a fost amenajată cu mobilier alb realizat pe comandă, iar pentru a oferi dinamică spațiului, am optat pentru blat de lucru într-o nuanță de gri. Deși mică la început, după recompartimentare a devenit o bucătărie generoasă, în care s-au încadrat perfect toate electrocasnicele și depozitările necesare. Finisajul mobilierului este unul mat, iar mânerele sunt simple pentru un aspect ordonat. Bucătăria este prevăzută cu o insulă tip bar, dotată cu plită, insulă ce poate fi folosită ca loc pentru luat masa.

Proiect de amenajare casă București

Bucătărie albă cu accente de bleu

Îți prezentăm o bucătărie albă fără deschidere către zona de zi. În locuințele de la bloc, bucătăriile nu sunt foarte generoase ca spațiu, ceea ce ne-a făcut să optăm pentru mobilier alb realizat până în plafon, cu mânere frezate, la care am adăugat o culoare de accent – bleu. Nu ne-am dorit să îngreunăm spațiul dar nici să renunțăm la spațiile generoase de depozitare, așa că am optat pentru finisaje unitare și simple, care completează perfect spațiul.

Proiect de amenajare apartament 3 camere București

Bucătărie albă, modernă

Această bucătărie albă este separată de restul parterului prin geamuri de sticlă, din tavan până în podea, pentru un efect vizual de spațiu mai mare. Bucătăria albă este amenajată în stil modern, iar pentru un plus de eleganță, am adăugat câteva accente de negru. Organizarea mobilierului alb pe tot peretele pe care se află și geamul oferă profunzime spațiului. Mobilierul a fost realizat pe comandă și a fost gândit fără mânere pentru dulapuri și sertare, tocmai pentru a crea un aspect ordonat. Electrocasnicele sunt încorporate și, pentru că spațiul ne-a permis dar și pentru a completa decorul, am amenajat în bucătărie și un loc pentru luat masa pentru patru persoane.

Proiect de amenajare casă Galați

Bucătărie albă amenajată în linii clasice

O bucătărie albă, în linii clasice, cu deschidere către zona de living și dining, un întreg spațiu care se bucură de o luminozitate aparte și de o suprafață vitrată foarte generoasă. Am ales un mobilier profilat alb, blat de lucru din lemn și electrocasnice încorporate, iar punctul de interes îl reprezintă faianța cu pattern, din zona blatului de lucru. Câteva elemente metalice și accente cuprate dau o notă mai caldă amenajării.

Proiect de amenajare casă București

Dacă ai nevoie de ajutor în amenajarea locuinței tale, așteptăm să ne scrii aici. Avem și un articol dedicat modalității noastre de lucru, pe care îl poți citi aici. Iar pentru mai multă inspirație, te așteptăm în secțiunea blog din site-ul nostru.

 

Sursa poze: iDecorate