Studioul nostru iti pune la dispozitie o serie de servicii de design personalizate pentru spatii rezidentiale si comerciale.

Consultanta   Planuri compartimentare 2D   Simulari 3D fotorealiste   Planuri electrice  Planuri instalatii   Planuri -gresie, faianta-stereotomii   Proiectare detaliata mobilier   Urmarire santier    Project management

In ce consta proiectul de amenajare?

Este simplu, iata cum va decurge proiectarea de design interior pentru spatiul tau (desi proiectele sunt unicat, urmeaza etape asemanatoare, indiferent daca este vorba de un spatiu rezidential sau de amenajarea unei companii):

  1. Intalnire: discutie cu beneficiarul pentru a-i cunoaste gusturile si necesitatile, pentru a putea personaliza proiectul in functie de dorintele acestuia.
  2. Releveul: masurarea si cunoasterea in detaliu a spatiului de amenajat- plan cotat; daca releveul exista se va verifica corectitudinea acestuia la sit; se vor realiza fotografii pentru a nu se omite nici un detaliu. Acesta se va realiza dupa semnarea paper proofreading service how to be painstaking contractului si achitarea facturii pentru avans
  3. Variante: designerii nostri vor propune o varianta de amenajare a spatiului in varianta 2D (vedere de sus).
  4. Imagini tridimesnionale (3D): in urma alegerii facute de client sub indrumarea designerilor nostri se ajunge la sloutia optima ce va fi redactata in simulari 3D cu detalierea fiecarei zone: Living, Dining, Bucatarie, Hol, Dormitor matrimonial, Dormitor 2, Dormitor 3 etc.
  5. Amenajarea baii pe baza modelelor de gresie si faianta alese impreuna cu clientul se creeaza atat imagini tridimensionale cat si planuri cotate pentru executia propriu zisa a montajului gresiei si faiantei si a obiectelor sanitare.
  6. Propunerea tavanelor si a corpurilor de iluminat: stabilirea in plan a pozitionarii fiecarei surse de lumina si stabilirea tipului (difuza sau directa), precum si alegerea modelului in concordanta cu restul ambiantei. Plan tavane false si scafe. Dispunerea prizelor si intrerupatoarelor.
  7. Creearea unui concept personalizat, si propunerea unei game cromatice unitare: pt. pereti, gresie, parchet, tavane, mobilier, jaluzele (storuri), textile.
  8.  Achizitionare: alegerea pieselor de mobilier si a elmentelor de decor in baza cataloagelor si a brosurilor de la furnizori si partenerii nostri.
  9.  Explicarea proiectului echipei executante si coordonarea lucrarilor de amenajare  daca este cazul.

Contacteaza-ne ACUM pentru a beneficia de serviciile GRATUITE* disponibile clientilor iDecorate!