Categories
Design Idei

Our work – cum am amenajat un apartament de trei camere pentru închiriere

De curând am finalizat un proiect de amenajare al unui apartament de trei camere din București, apartament destinat exclusiv închirierii prin AirBnb. Proprietarii și-au dorit un interior cosy, cu personalitate, deloc încărcat, dar care să facă totuși față nevoilor turiștilor care aleg să se cazeze aici. Am ținut cont de toate aceste aspecte și am propus un decor prin care fiecare colț al apartamentului transmite o stare de bine.

Apartamentul dispune de un living generos, pe care l-am amenajat cosy, cu lumini ambientale, iar ca note de personalizare am optat pentru o nuanță de accent – verde închis.

Tot în living am organizat un spațiu de relaxare dar și zona de dining. Combinația dintre peretele cu riflaje de lemn, placajul de cărămidă albă, scaunele și masa din zona de dining oferă un aer industrial living-ului.

Canapeaua aleasă este extensibilă, așadar, la nevoie, poate deveni loc de dormit.

Cele două dormitoare au fost amenajare în stil industrial, iar plantele, decorațiunile și micile accente aduc o notă personală încăperilor.

Pentru primul dormitor am optat pentru placaj de cărămidă roșie pentru peretele din spatele patului, noptiere metalice negre și pat cu cadru metalic negru. Luminile ambientale joacă și aici un rol important, creând o atmosferă cosy.

Pentru cel de-al doilea dormitor am ales albul ca nuanță predominantă. Am optat pentru un placaj de cărămidă albă pentru peretele din spatele patului, iar pentru mobilier am ales tot albul – pat cu cadru metalic alb, noptiere metalice albe, dulapuri și un birou, creând astfel un spațiu luminos și aerisit. Pentru peretele din fața patului am ales o nuanță de bleu pentru a crea o atmosferă liniștită și calmă, perfectă pentru un dormitor.

Bucătăria este amenajată cu strictul necesar unui apartament de închiriat. Am ales să poziționăm mobilierul în zona inferioară, iar peretele din zona superioară a fost decorat cu o faianță cu motive patchwork, reluată în baie.

Baia a fost amenajată cu finisaje albe pentru mai multă luminozitate și spațialitate – mobilier din lemn, faianță albă tip subway, obiecte sanitare albe și duș cu scurgere în pardoseală. Pentru o notă de dinamism, am optat în zona dușului pentru o placare cu ceramică în stil patchwork, motive care se regăsesc și în bucătărie.

Curios să vezi ce apartamente pentru închiriere am mai amenajat? Găsești articole dedicate aici și aici. Și dacă ai nevoie de ajutor în amenajarea locuinței, ne găsești aici. Așteptăm să ne scrii.

 

Sursa poze: iDecorate