Our work – apartament AirBnb – interior minimalist cu accente de culoare

Interioarele minimaliste au un farmec aparte, atât prin simplitatea decorului cât și prin materialele folosite. Cum poți crea un interior minimalist și care să facă, totuși, față nevoilor și cerințelor unor chiriași sau a turiștilor? Iți prezentăm astăzi un apartament amenajat pentru închiriere, un decor unde simplitatea este cuvântul cheie, un spațiu unde fiecare colț transmite o stare de bine.

Pentru amenajarea acestui apartament am ales alb ca și culoare dominantă (atât pentru mobilă cât și pentru pereți) cu accente calde de albastru, turcoaz și nuanța lemnului. Nuanța naturală a lemnului se regăsește atât în pardoseală cât și în mobilier. Am optat pentru mobilier drept și simplu, specific stilului minimalist.

Living
Mobilierul minimalist din living oferă un aer aparte încăperii. Am optat să decorăm peretele din spatele canapelei și cel din spatele comodei TV cu o nuanță de albastru pentru a oferi dinamism spațiului. Covorul cu forme geometrice și fotoliul într-o formă atipică sunt piesele de rezistență din cameră. Cu toate că predomină albul și nuanța naturală a lemnului, canapeaua am ales-o într-un turquoise pentru a continua jocul cormatic de pe peretele din spatele acesteia.

Dormitor
Continuăm nota simplistă și curată a amenajării și în dormitor. Și aici am optat pentru mobilier simplu – pat negru și noptiere albe cu accente de lemn. Peretele din spatele patului l-am vopsit în gri pentru a oferi o notă aparte spațiului.

Bucătăria
Pentru bucatarie am optat pentru alb ca nuanță dominantă, iar pentru mobilă am ales nuanța lemnului. Am continuat și aici cu o pată de culoare, aceeași ca cea folosită în living, pe peretele care face legătura cu balconul.

Baia
În totalitate, baia este un spațiu plin de dinamism datorită faianței hexagon de pe peretele dușului. Am ales alb pentru obiectele sanitare însă dominant este albastrul care se regăsește atât în living cât și în bucătărie.

Sursa poze: iDecorate