Categories
Design Idei Noutati

Our work – 8 decoruri cu accente de lemn din proiectele noastre

Este foarte bine știut faptul că lemnul transformă orice locuință într-un spațiu confortabil și primitor, dar, mai mult decât atât, lemnul adaugă un aer nobil și plin de farmec încăperii. În acest an lemnul este unul dintre materialele aflate în tendințe și preferate de către designerii de interior, așa că poți și tu să adaugi un accent natural în decorul casei tale. Noi ți-am pregătit câteva propuneri de decoruri cu accente de lemn din proiectele noastre. Speram să te inspire și pe tine!

Accente de lemn amenajarea în living-ului

 

În amenajarea acestui apartament din București am gândit decorul întregului spațiu cu accente de lemn. Noi am ales să îți prezentăm astăzi living-ul însă poți să vezi întreaga amenajare aici. Spațiul living-ului este separat de bucătărie și zona holului prin riflaje de lemn. Decorul a fost gândit astfel încât să fie o completare a holului și a bucătăriei, astfel am optat pentru combinația de gri cu texturi din lemn. Am completat living-ul cu o canapea generoasă și o bibliotecă din lemn, piese alese special pentru acest spațiu. Restul pieselor de mobilier vin să completeze ambientul cald și primitor. Draperiile albe și fotoliul balansoar din lemn completează perfect living-ul și imprimă ambientului senzația de spațiu aerisit. Atât șemineul cât și buștenii de lemn amplasați sub bibliotecă adaugă mai multă textură încăperii și întăresc idea de amenajare cu accente de lemn.

Interior cald și primitor – proiect de amenajare a unui apartament din București

 

Accente de lemn în amenajarea zonei de dining

Pentru amenajarea acestei zone de dining am ales să facem un mix între modern și elemente clasice. Astfel am optat pentru o masă cu un blat de lemn, cu aspect industrial și scaune din metal cuprat.

Mix între clasic și modern – amenajare zonă de dining cu accente de lemn. Proiect de desing interior vilă Băneasa

 

Accente de lemn în amenajarea dormitorului

Cele două dormitoare ale acestui apartament au fost amenajate în schema cromatică alb-turcoaz și accente de lemn. Ca note de personalizare am ales sistemele de iluminat de lemn care aduc o atmosferă caldă încăperilor. Mobilierul – noptierele, paturile, dulapurile – întărește idea de amenajare cu accente de lemn.

Dormitoare amenajate cu accente de lemn – proiect de design interior pentru un apartament destinat AirBnB

 

Accente de lemn în amenajarea bucătăriei

În amenajarea acestui apartement de 4 camere din București, am ales ca bucătăria să fie tratată simplu, unitar și ordonat. Mobilierul cu ușile dulapurilor din lemn a fost realizat pe comandă și gândit astfel încât să ofere maximum de depozitare. Restul pieselor de mobilier din bucătărie sunt alese astfel încât să creeze un ambient cald și plăcut. Scaunele vin în contrast plăcut cu nuanțele de alb și maro natur al mobilierului, astfel că  spațiul este unul aerisit.

Bucătăria unui apartament de 4 camere amenajată cu mobilă realizată pe comandă

 

În această bucătărie am ales accente de lemn pentru a încălzi atmosfera, integrând un corp cu rafturi deschise din lemn în zona frigiderului și în zona insulei. Insula și scaunele au fost gândite cu accente de lemn astfel încât să completeze ambinetul și să spargă monotonia creată de finisajele neutre și culoarea pereților.

Bucătărie cu insulă cu accente de lemn – proiect de amenajare vilă Pipera

 

Această amenajare este una dintre ​preferatele noastre. Mobila albă cu accente de lemn nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar faianța cu pattern oriental completează perfect întreg spațiul.

 

Bucătărie albă cu accente de lemn – proiect de amenajare vilă Băneasa

 

Accente de lemn în amenajarea băii

 

Pentru a crea un spațiu de relaxare, în decorul acestei băi am optat pentru finisaje rectificate, plăci cu aspect de lemn, combinate cu o faianță simplă, bej. Aspectul de lemn se continuă și pe pardoseală, prin gresia aleasă. Cada încastrabilă și lavoarul din compozit se completează perfect cu bateriile îngropate.

Baie cu finisaje rectificate și placi cu aspect de lemn – proiect de amenajare apartament 4 camere București

 

Sursa poze: iDecorate