Categories
Design Idei

Amenajarea unui apartament de 75mp în stil Pop Art

Astăzi îți prezentăm un nou proiect iDecorate, un concept de amenajare potrivit pentru chiriași sau turiști. Amenajarea Pop Art a unui apartament de 75mp din centrul Bucureștiului a fost soluția perfectă pentru a întruni atât funcționalitatea cât și atractivitatea unui spațiu destinat închirierii. Dar hai să vezi ce a ieșit!

Pentru amenajarea pop art a apartamentului am optat pentru scheme de culori de bej, alb, gri și albastru. Tonurile contrastante din tablouri (roz, galben, roșu) oferă dinamism spațiului și combină vizual amenajarea, evidențiind funcționalitatea zonelor.

Verdele și albastrul din dormitor, dar și albastrul din bucătărie și hol ies în evidență, punând în lumina stilul pot art în cea mai pură formă a sa. Nici pardoseala din bucătărie și pardoseala cu un perte din baie nu face excepție – modelul marocan scoate în evidență mobilierul alb din bucătărie și grupurile sanitare albe din baie.

Și restul camerelor includ amenajarea pop art. De remarcat jocul de culori din living – cu siguranță cea mai colorată cameră din casă; iar tablourile din dormitoare abundă în culori și elemente specifice stilului pop art.

Pentru a putea asigura cât mai multe spații de cazare, fiecare cameră a fost gândită cu pat sau canapea extensibilă. Mobilarea s-a păstrat simplă și funcțională pentru a întruni nevoile fiecărei funcțiuni în parte. Spațiile sunt aerisite și luminoase, potrivite pentru o locuire temporară; există zone de depozitare eficiente, alături de o bucătărie dotată cu cele necesare.

Deși amenajarea pop art este mai greu de digerat pentru unele persoane, stilul imprimă coeziuni cu design-ul general. Așadar, elementele colorate compensează podelele simple și fiecare obiect este accentuat prin importanța pe care o dă spațiului.