Categories
Design Idei Noutati

Garsonieră minimalistă amenajată pentru închiriere AirBnb

Să amenajezi și să redecorezi spațiile mici reprezintă o adevărată provocare, mai ales când se dorește un spațiu simplu și funcțional, dar un design suficient de intersant astfel încât să atragi atenția turiștilor care caută locuri de cazare pentru câteva zile. Proprietarii garsonierei despre care vom vorbi mai departe și-au dorit o amenajare minimalistă cu câteva accente de culoare. Hai să vezi ce a ieșit!

Dormitorul
Partea centrală a întregii garsoniere este reprezentată de dormitor. Am mizat pe o amenajare simplă și minimlistă, optând pentru o combinație de trei culori: alb, roz pastel și bleumarin. Pe peretele din spatele patului am ales o combinație de culori alb cu roz pastel și am creat un joc geometric, joc care se continuă și pe peretele cu fereastra. Vis-à-vis de pat se află zona pentru TV unde am vopsit tot peretele într-o nuanță de bleumarin. Pentru dulap și pat am optat pentru culoarea albă, iar pentru comoda TV-ului și mini biblioteca de lângă am optat pentru o nuanță de bej.
Tabloul de deasupra patului dar și covorul în dungi oferă dinamism spațiului, iar oglinda mare de pe ușa dulapului a fost aleasă strategic pentru a mari vizual spațiul.
Bucătăria
Bucătăria a fost gândită în aceeași manieră ca dormitorul – alb și roz pastel, cu accente naturale. Electrocasnicele sunt încorporate în mobila albă și am adăugat polițe și dulăpioare fără ușă în culoarea lemnului. Pentru a continua aspectul natural, zona de lucru (blatul) și masa au fost alese tot în nuanța lemnului.  
Baia
Baia continuă aspectul natural creat în bucătărie, accentul căzând pe zona dușului unde am ales faianță turcoaz.
Așadar, o locuința mică și simplă, dar plăcut amenajată și bine organizată, care crează o atmosferă caldă și relaxantă. Sperăm că te-am inspirat!