Categories
Design Noutati

Culoarea anului 2020 – cum o integrăm în amenajările interioare

Culorile joacă un rol foarte important în orice amenajare interioară. Și chiar dacă de la an la an tendințele în privința culorilor se schimbă, nu înseamnă că trebuie să schimbi total amenajarea casei, ci poți să adaugi câteva obiecte de decor pentru un plus de culoare și atmosferă.

Dacă în 2019 culoarea preferată a fost Living coral (coralul viu), o culoarea plină de energie, caldă și bogată, anul 2020 se axează pe nunațe mai reci, marine. Classic Blue este culoarea anului 2020, o nuanță care ne aduce mai aproape de natură și ne îndeamnă la o stare de confort și sustenabilitate.

 

Classic Blue poate fi folosit într-o multitudine de materiale și imprimeuri – o vaza, o lumânare, tablouri, draperii, perne decorative din living sau chiar peretele din dormitor vopsit în Classic Blue – sunt doar câteva exemple de cum poți să aduci această culoarea la tine acasă.

Așadar, albastrul este culoarea în tendințe de decorare anul acesta, atât pentru vopsirea pereților, cât și pentru tapițerie sau obiecte de decor. Poți da un aer fresh și modern casei prin folosirea unei nunante de albastru. Spre exemplu, nuanțele de bej pot fi asociate cu nuanțe de albastru pentru o atmosferă caldă și luminoasă. Se știe deja că albastrul luminează atmosfera și oferă o stare de calm, această culoare fiind folosită în special în amenajarea dormitorului.

Dacă ai în plan amenajarea casei, poți lua în considerare culoarea anului 2020 în design-ul interior și să lași creativitatea să-și spună cuvântul. Ce trebuie să mai știi este că pe lângă Classic Blue ca nuanță a anului 2020, designerii propun decoruri minimaliste, cu mobilier multifuncțional din materiale naturale și durabile.

 

Sursa poze: Pinterest