Categories
Design Idei

Tips and tricks – pregătiri și amenajări pentru un Revelion la tine acasă

Petreci Revelionul acasă împreună cu prietenii? Atunci înseamnă că trebuie să-ți amenajezi locuința pentru petrecere. În funcție de numărul de invitați, trebuie să faci câteva amenajări în casă astfel încât musafirii să fie primiți așa cum se cuvine. Așadar, am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta în amenajarea casei pentru o petrecere perfectă.

Amenajarea camerei în care va avea loc petrecerea

De obicei, living-ul este camera în care se organizează petrecerile, de aceea trebuie să știi să amenajezi corect spațiul. Ține cont de numărul de invitați, scoate din încăpere decorațiunile care se pot sparge și mută obiectele de mobilier care sunt în plus – măsuța de cafea, spre exemplu, mai ales că vei avea nevoie și de spațiu de dans.

La masă trebuie să aibă loc toată lumea

Masa festivă trebuie să fie suficient de mare ca să încapă toți invitații, inclusiv gazdele. Decorează masa în spirit de sărbătoare. Noi recomandăm o față de masă albă, veselă albă cu ornamente aurii, pahare de sticlă simple și tacâmuri aurii. Ca ornamente, poți opta pentru sfetnice aurii cu lumânări albe.

Muzică pentru toate gusturile

Da, cu siguranță veți dansa. Așadar, trebuie să te gândești din timp la muzica pe care o veți asculta și pe care veți dansa. Alege melodii care să satisfacă toate gusturile.

Spațiu de joacă pentru copii

Trebuie să te interesezi din timp dacă invitații vor veni și cu cei mici. Amenajează un spațiu în altă cameră unde ei se pot juca sau dormi, astfel încat să nu se plictisească. Poți să cumperi câteva cărți de colorat și culori pentru că cei mici să aibă o ocupație.

3 lucruri esențiale pentru petrecrea de Revelion

  1. Paharele de șampania – nu poți să treci cu vederea acest aspect în noaptea dintre ani, iar dacă îți dorești să adaugi o notă deosebită petrecerii pe care o organizezi, îți recomandăm să alegi pahare de șampanie din sticlă sau cristal în care poți adaugă rodii (rodia este simbolul belșugului la mediteranieni);
  2. Ceasul – este foarte important, el anunță intrarea în noul an; ceasul nu poate fi unul oarecare, el devenind obiectul spre care se vor îndrepta toate privirile la cumpăna dintre ani. Așadar, ai nevoie de un ceas deosebit dar și foate precis – nu vrei să ratezi nicio secundă din noul an.
  3. Bolul cu fructe – una dintre tradițiile de Anul Nou spune să mănânci fructe rotunde, acestea simbolizând monedele, deci banii. Așadar, pune pe masă un bol deosebit cu fructe ca struguri, rodii, portocale. Vor fi foarte apreciate de către invitați, fiind o gustare între felurile principale.

 

Cheers to 2020!

Sursa poze: Pinterest