Categories
Uncategorized

Despre Kuiba și designul unei mese festive

Când spunem acasă, spunem, desigur, și accesorii. Spunem un dining amenajat cu suflet care să găzduiască cele mai frumoase mese în familie. Din acest motiv, săptămâna trecută am trecut pragul atelierului de gătit al lui Adrian Hădean ca să ne inspirăm și să descoperim produsele ceramice Kuiba.

Încă de la intrare, ne-am regăsit, pentru câteva clipe în casa bunicii. Apoi am dat cu ochii de vasele pline de preparate, tocmai gata să fie puse în cuptor. Firește, am descoperit, pe lângă preparate absolut delicioase, și un design care să transmită cea mai caldă atmosferă. Exact cum trebuie să fie oricare loc ce strânge prieteni și familie, ce creează momente speciale. Plăci ceramice și mobilier vintage, o masă realizată dintr-o veche ușă de lemn cu inserții de fier, cărămida aparentă din construcția inițială a clădirii, toate sunt marca unui loc ce reușește să creeze evenimente de succes. Iar dacă încă nu te-am convins, ei bine, o plimbare până pe terasă te va purta într-o lume specială. Lumea din care Bucureștiul văzut de sus, cu luminile și agitația specifică arată cel mai frumos lângă un pahar de vin.

Vizita noastră de zilele trecute ne-a confirmat, încă o dată, cât de mult contează să reușești să-i dai suflet unei încăperi. Să poți să creezi un loc care să te reprezinte iar toate evenimentele tale să fie pregătite în detaliu. Toate preparatele pregătite de Adi Hădean, odată așezate în atât de frumoasele vase de ceramică Kuiba, au create o scenă potențată de excalamția din încăpere: de-li-ciooos! Poate, mai mult ca oricând, până astăzi, am intrat cu adevărat în atmosfera Crăciunului. Pentru că, știm deja, Crăciunul este despre preparate delicioase, gătite cu suflet, este despre prieteni și familie.

Bol Salata M. For Me – Villeroy&Boch 

Bol Salata For Me – Villeroy&Boch

 

 

Dacă te gândești să-ți amenajezi altfel casa de Crăciun, e important să știi că odată cu ea, masa de sărbătoare trebuie să se încadreze perfect în decor. La Kuiba vei găsi, pe lângă accesoriile pentru pregătirea mesei și pentru gătit, decorațiuni și parfumuri de interior, și o colecție de Crăciun cu adevărat specială. De la boluri pentru service cu tematică de Crăciun, la forme de gătit sau accesorii din porțelan premium Rosenthal.

Decoratiune Cerb Portelan pentru Brad – Rosenthal

Glob rotund din porțelan Premium, alb mat, de la Rosenthal