Categories
Uncategorized

Cum a fost la aniversarea primului an ARKKA Home Lovers

Săptămâna trecută am petrecut împreună cu prietenii de la Arkka primul lor an pe piața din România. Am fost și noi la eveniment unde am descoperit, pe lângă mici piese de mobilier și accesorii, și noua colecție de Crăciun. Și am realizat brusc cât de aproape suntem de sărbătorile de iarnă. Ne-a plăcut dintotdeauna Crăciunul în mare parte și datorită frumuseții accesoriilor și decorurilor dar și datorită libertății de a crea un interior care să ne reprezinte.
thesis editing services wants to present you a guide on rewriting that might be very helpful for you

Știam deja că la Arkka  găsim întotdeauna mici piese de mobilier care ne lipsesc la final de amenajare, precum noptiere sau măsuțe de cafea în stilul country chic sau chiar cu o atingere industrială, dar și accesorii pentru oricare cameră din casă. Ne-au plăcut mult ceștile de cafea în diferite modele, din ceramică sau sticlă dar și accesoriile pentru servit masa.

Ceainic

Set accesorii masă

Dar ce ne-a bucurat foarte mult a fost colecția de Crăciun cu influențe scandinave, unde predomină lemnul. Multe dintre cele regăsite în magazinul din Băneasa Shopping City ne-au purtat pentru câteva momente în copilărie. Brăduții, căsuțele și steluțele din lemn, caruselul muzical din metal dar și micile decorațiuni de brad atât de creative. Despre noi, știți deja că ne plac decorurile neconvenționale dar mai ales, amenajările care spun o poveste. Suntem pasionate de locurile care ne transmit întotdeauna o stare de frumos iar în luna decembrie ne place tot ce e altfel. Poate din acest motiv am învârtit toată seara rotița unui carusel roșu în care stăteau pregătiți renii lui Moș Crăciun și am ascultat melodia până la final.

Coroniță din ratan

Pe lângă munca laborioasă din șantier, alegerea finisajelor și a mobilierului, am fost întotdeauna alături de clienți și în alegerea accesoriilor. Mulți ne cer sfaturi iar noi le-am răspuns mereu că pe lângă cea mai frumoasă canapea, ai întotdeauna nevoie de micile accesorii care să scrie deznodământul casei lor. Dacă v-au placut cele de la Arkka, le puteți vedea pe viu în magazinul lor din Băneasa Shopping City sau comanda online în curând. Pe lângă cele expuse de noi mai sus, la Arkka mai găsiți și accesorii pentru baie, pentru camerele copiilor, parfumuri și lumânări pentru cameră, textile și multe alte accesorii atât de necesare căminului vostru.