Categories
Noutati

10 ani de BoConcept și o nouă colecție din design-ul scandinav

Săptămâna trecută am sărbătorit 10 ani de BoConcept, un brand pe care l-am descoperit încă de pe vremea când studiam arhitectură. Fără îndoială, ne leagă o lungă prietenie dar și aceeași declarație despre noi și despre casele pe care le amenajăm: ne înconjurăm doar de lucruri care ne plac și ne definesc cu adevărat!

Pe lângă bucuria de a celebra alături de ei, am savurat din plin și noutățile din design-ul scandinav, unul dintre cele mai cunoscute și iubite trend-uri din întreaga lume. Astfel că, într-o zi ploioasă și agitată de miercuri, am redescoperit o lume fascinantă, cu noi piese care poartă semnătura calității și a creativității specifice pieselor de mobilier nordice.

10 ani de BoConcept10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept

Pe lângă piese deja cunoscute, BoConcept ne-a introdus o serie de noutăți, toate carecterizate de confort și relaxare. Exact așa este definit noul fotoliu Athena, fotoliu conceput cu gândul la comoditatea absolută pentru că se rotește și se înclină în funcție de cum îți dorești. Diversitatea în care poate să ajungă la consumator este un alt atu al acestui nou produs. Este disponibil pe o gamă de 120 de stofe și tipuri de piele cu trei tipuri diferite de picior.

Fotoliul Athena BoConcept10 ani de BoConcept

Tot în zona confortului, noua canapea Hampton “reprezintă un omagiu adus luxului urban”, mărturisește compania daneză. Cu o bază joasă, simplă dar foarte stabilă și cu perne ajustabile inovatoare, Hampton este extrem de plăcută și poate fi incorporată cu ușurință în orice încăpere. Marginile pot fi utilizate ca spații pentru depozitare și poate fi personalizată în funcție de spațiul disponibil, fiind o piesă complet modulară.

Canapeaua Hampton boconcept6 33009_10000

Acestea sunt doar două dintr-o multitudine de variante de excepție, de la canapele, mese și mobilier pentru copii, birouri sau accesorii, toate cu un design cu linii simple dar foarte chic. Stilul BoConcept este sofisticat și totodată foarte simplu, gândit pentru spații metropolitane și cu soluții pentru depozitare ingenioase. De la griuri extrem de actuale și până la nuanțe de rose, culorile sunt, și ele, semnătura unui stil unic.

10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept

Există noutăți și în materie de accesorii, pe care, vă spunem sincer, le iubim! Toate sunt piese de sezon, din marmură, cupru, aurii sau cu pene, cu imprimeuri florale sau jungle print.

10 ani de BoConcept și o colecție fabuloasă înseamnă mult pentru design-ul românesc și pentru casele noastre care capătă din ce în ce mai multă personalitate. Iar acum,pe final, nu putem să nu spunem din nou: “La cât mai mulți ani minunați, BoConcept, și la cât mai multe colecții pentru oameni și case de excepție!”

Mai multe detalii despre noile produse BoConcept pot fi accesate online sau în showroom-ul din Galeriile Comerciale Mobexpert Băneasa, Șox. București-Ploiești, nr.44C.

10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept 10 ani de BoConcept