Categories
Design Idei Noutati Uncategorized

Workshop-ul floral by Piastrelle Casa si vinerea noastra iesita din tipare

 

worksop_piastrelle1

Pe langa atat de multe provocari si zile pline, ni se intampla sa avem si momente absolut minunate pe care le pastram in suflet si fara de care nu ne-am iubi atat de mult meseriile. Una dintre acele zile a fost vinerea trecuta, cand partenerii nostri, Piastrele Casa ne-au invitat la un workshop floral pe care il declaram unul dintre cele mai frumoase la care am participat pana acum.

12829293_1055744301134639_2691413351617055207_o

 

Un aranjament floral prespune o serie de tehnici, de la regulile estetice, de textura sau de proportie si pana la cele ale prinderii sau sustinerii acestora in pamant. Iar fiecare aranjament este bazat pe o poveste si pe foarte multa rabdare, pe detalii care pana astazi ne-au fost straine si pe talentul de a imbina diferite elemente pentru un rezultat inedit.

workshop_Piastrelle3

Ajungem acum la partea pe care am savurat-o din plin si pe care o consideram cea mai importanta: relaxarea! Cand te afli inconjurat de flori, te rupi, macar pentru cateva ore de cotidian si de stres. Inveti sa te detasezi pentru ca florile au in ele magia de a ne ajuta sa ne bucuram de o alta lume, pe care oricine ar trebui sa invete sa o regaseasca in aceste mici momente de repaos.

workshop_Piastrelle6

Veti putea achizitiona aranjamente de gradina dintre cele mai diverse, de la culoare, la marime sau tipurile de flori utilizate. Insa gradina casei noastre isi scrie propria poveste cu un aranjament realizat chiar de noi, din diferite flori cu bulbi si accesorii lucrate manual.

workshop_Piastrelle7

Noi am ales lalele, narcise, frezii completate de un covoras de muschi de pamant. Intr-o zi obisnuita, o astfel de activitate ar putea parea, la prima vedere,  plictisitoare. Rezultatul este insa, plin de semnificatie! Poezia oricarui aranjament floral este asociata cu personalitatea noastra, fiindca fiecare alegere pe care o facem in aranjarea florilor si a accesoriilor este strict legata de comportamentul fiecaruia dintre noi.

workshop_Piastrelle8

Ne si imaginam, acum la final, fiecare aranjament al participantelor la workshop-ul realizat de Piastrelle, asezat in gradini sau balcoane, bucurandu-se de soare, aerul caldut si de o primavara mult asteptata!

workshop_piastrelle2

Locatie: Piastrelle Casa

Workshop by: Stil Floral