Categories
Design Idei Noutati

Culorile anului 2016 in design-ul de interior

Când Pantone a decis ca 2016 să fie despre două culori, nu doar una, imaginați-vă bucuria noastră. Mai ales că Rose Quartz și Serenity sunt atât de speciale și de ușor de integrat în orice încăpere.

De la texturi, culori pentru pereți sau accesorii, anul acesta va fi, fără îndoială, plin de provocări…CREATIVE!

maxresdefault

Mintea ne poartă în nenumărate locuri, de la casa de pe plajă, atât de simplă dar cu  accesorii de efect până la mobilierul vechi al bunicii de care ne leagă atâtea amintiri.

Rosy-kilim-rug-from-Anthropologie

 

Avantajul acestor două culori în interiorul oricărei locuințe este că, atât împreună, cât și separat, aduc o tentă de liniște și sinergie în contemporanul atât de plin de provocări. Le puteti combina cu alb sau nuanțe de gri închis dar și cu / sau în modele grafice pentru a crea un contrast.

picabia-bedroom-giuseppe-vigano

De asemenea, luați în considerare și varianta să le integrați în design-ul casei voastre pentru o tușă de sensibilitate și proiectarea dincolo de convențional. O perdea în nunțe de Rose Quartz din catifea, un covor lucrat manual care îmbină ambele culori cu modele jucăușe pot fi exact atingerile sofisticate de care o casă are nevoie dar și soluțiile pentru a da impresia de spațiu anumitor încăperi.

Rebecca-Williams

Când vine vorba de mobilier, preferințele noastre se îndreaptă către canapeaua sau fotoliul din catifea pe care le puteți integra cu ușurință în orice decor ca piese de accent sau către un anumit element, precum o măsuță sau o comodă, menite să completeze un design cu note de rafinament și sensibilitate.

Blush-settee-from-West-Elm

Atât Rose Quartz (nuanța 13-1520) cât și albastru Serenity (15-3919) sunt o bucurie pentru un designer de interior iar pentru aceste alegeri minunate nu putem să spunem decât “Mulțumim, Pantone!”.

Valspar_Comfort-Zone

Pink-and-blue-pillows-from-West-Elm

Metallic-placemats-from-West-Elm

Blue-and-white-dining-table-runner-from-West-Elm

pantone_2016_frenchbydesign_14

Sursa foto: Pinterest, Amara , Decoist