Categories
Design Idei Noutati

Tu te-ai gandit ce sa faci cu mansarda ta?

Suntem super norocoși iar asta nu poate să rămână doar pentru noi! De ce nu am împărtăși cu voi un vis frumos, despre locuri magice pe care oricine visează să le transforme în unele reale. Este vorba despre mansardele noastre, mult iubite si devenite populare, nu chiar peste noapte, am spune. Putem chiar sa afirmam fara echivoc, o mansarda nu vine niciodata singura!

Ne plac mansardele dintotdeauna, însă până de curând n-au fost o prioritate pentru proprietarii lor, până să găsească în ele un loc pe care să îl poată expolata, fie în stil clasic, scandinav, industrial sau  franțuzesc. Nouă ne plac toate, decorăm cu pasiune fiecare spațiu și găsim utilitatea în orice. Așa suntem noi și deci, și proiectele noastre capătă o formă pe care nu putem să o ținem în secret.

Dacă aveți o mansardă și până de curând ați păstrat-o secretă, vă spunem să vă gândiți de două ori. Ea poate să devină un spațiu ingenuos pentru depozitare, un birou altfel, inundat de lumină sau un loc de joacă pentru cei mici. La ultima variantă ne gândim și noi pentru că, mărturisim, când eram copii, mansarda noastră era un spațiu secret pe care nu aveam voie să-l invadăm dar în care ne ascundeam întotdeauna după școală.

O camera ce va deveni în curând birou, cu lămpi din fier cu accente industriale și un birou cu lumină naturală din belșug.

O camera de joacă recompartimentată după proiectul de reamenajare, cu stickere lipite pe unul dintre pereți și o bibibliotecă pregătită să gazduiască muuulte jocuri și cărți demne de un tânăr adolescent.

Proprietarii au avut nevoie de spațiu pentru depozitare iar noi am gândit o mansardă în care povestea este scrisă de jocul obiectelor de iluminat și al culorilor date de fotoliile și covoarele din piele.