Categories
Design Idei Noutati

Cum sa-ti decorezi casa de Craciun

Magia decorului de Craciun

In fiecare an, in apropiere de Craciun, stim sigur, mai mult ca oricand, ca iubim ceea ce facem. Nu numai ca ajutam oamenii sa-si contureze locul lor frumos, pentru suflet, cu detalii regasite in caracterul lor dar ne bucuram nespus de fiecare moment. Cand trebuie sa gasim idei pentru amenajarea de Craciun, ei bine, atunci ne intoarcem macar pentru o clipa in copilarie. Si ce poate fi mai frumos decat sa gasesti un mod atat de facil sa te mai bucuri putin de cea mai frumoasa perioada a vietii?

Pentru ca ne place sa impartasim, astazi va spunem o poveste. Povestea celor mai frumoase case, acelea ce asteapta Craciunul in stilul lor personal! Designerii nostri au impartasit cu noi o serie de idei pentru decorarea casei de Craciun, atat in interior cat si in exterior.  Elementele de marca, in miniatura ajuta la realizarea unui colt de poveste unde personajele sunt decise de noi. Usa, locul pe care il intalnesc pentru prima data vizitatorii, nu ar fi completa fara o coronita de brad sau, mai nou, din nuiele, conuri de brad, litere din lemn sau merisoare., portocale uscate si scortisoara. La intrarea in casa, putem refolosi un borcan in care sa plasam o lumanare decorata cu crengute de brad.

Aranjamentele pentru masa sunt astazi, la fel de populare ca si bradul de Craciun, pentru ca ofera un spirit de sarbatoare, potrivit pentru mese festive. Lumanari, ghirlande, coronite, elemente naturale sau metalice, mini braduti sau flori de iarna isi pot gasi locul in centrul mesei.

Craciunul este despre bucurie si frumos, iar decorul casei trebuie sa transmita un “Bun venit” pentru petreceri de vacanta si mese festive. Toate sfaturile recomandate de designerii nostri de interioare sunt perfecte pentru amenajarea unui loc pentru sufletul nostru. Sa lasam creativitatea sa-si spuna cuvantul in cea mai frumoasa luna a aunului!

 

Sursa foto: http://www.home-designing.com/2013/12/outdoor-christmas-decoration

Pinterest