Categories
Design Idei Noutati

2016 in design-ul de interior

Recunoastem, pentru noi, un an nou inseamna un motiv in plus sa ne gandim la tendinte, perfecte pentru proiectele noastre, rezidentiale sau comerciale.

Conform DailyMail, 2016 este despre printuri exotice cu teme din jungla, culorile psihedelice dar si despre design-ul monocrom.

2016 este despre arta de a da viata spatiilor in care locuim zi de zi prin tendinte indraznete si cu un amestec exotic.

 

2 5

Materialele utilizate pentru mobilier dar si accesorii vor fi cu imprimeuri dintre cele mai neobisnuite, cu motive exotice precum jungle style, animal print, tendinte care vor fi transpuse din podiumurile de moda in design-ul de interior. Creatorul de moda britanic, Henry Holland, declara ca “acesta este anul in care ne confruntam cu o tendinta interesanta atat pentru moda si industria design-ului de interior din care vor rezulta produse neasteptate intre branduri care imping limitele si exploreaza un mod diferit de a privi aceasta industrie.”

 

98

De asemenea, primavara lui 2016 aduce o atmosfera calda, cu un aspect vibrant prin alaturarea unor modele de culoare boeme. Stilista Nadia McCowan Hill considera ca pernele cu imprimeuri florale indraznete, covoarele sau mobilierul pictat vor fi printre alegerile designer-ilor.

 

3 4

In ultimii ani, bucataria a cunoscut o schimbare majora, cu accente industriale si din ce in ce mai simpliste, iar 2016 accentueaza acest trend, prin materiale naturale si culori ce pot fi regasite in natura sau in mediul urban. Paleta discreta de culori va fi cheia acestui an si va pastra aceleasi nuante de gri pe care le-am tot intalnit in ultimii trei ani , combinatiile de lumina si intuneric, inserturi de lemn si metale.

 

7 6

Putem sa garantam ca anul 2016 va aduce numeroase concepte menite sa improspateze tendintele din anii trecuti si sa completeze o schimbare atat de necesara in multe dintre locuintele noastre.

 

Sursa foto: Pinterest