Categories
Design Noutati

Accentul se pune astazi pe responsabilitate socială!

Piastrelle Casa este, inca de la crearea atelierului nostru, un partener important, cu produse de cea mai buna calitate, majoritatea schitate si create in Italia.  Recent, au organizat un eveniment in cadrul showroom-ului ”Piastrelle Casa”, unde am aflat despre simbioza armonioasa dintre folosirea materialelor de cea mai inalta calitate si ocrotirea corespunzatoare a mediului. De asemenea, ei ne-au prezentat cel mai nou produs importat pe piata romaneasca, rezultat dintr-un parteneriat de succes – Piastrelle si Barlinek, cel mai mare producator de parchet stratificat din Polonia.

Piastrelle340a-small
Ana-Maria Breahna, Key Account&Project Manager Barlinek, dnul. Wikar Slawomir- Director Regional Barlinek, Ramona Stanciulescu, Director General Piastrelle, Marian Cucu- Director Regional Barlinek Romania

Sub numele propriului ei creator, Jean Marc Artisan, colectia este de o calitate desavarsita, un produs “cu personalitate”, al carui rezultat de exceptie este o noutate pe piata parchetului din Romania.

Piastrelle050a-small
Marian Cucu- Director Regional Barlinek Romania si Ionela Sandru- Manager Showroom Piastrelle Casa

Barlinek ne anunta despre cel mai nou proiect “green” pe care il implementeaza in Romania, un proiect de responsabilitate sociala care ne-a confirmat, inca o data, ca si in domeniul amenajarilor interioare exista o puternica implicare pentru activitati ecologiste. “Padurea Barlinek” este un  proiect dedicat replantarii copacilor printr-un puternic angajament al salvarii mediului.  Vestea buna este ca, pana in prezent , au fost deja plantati peste 45 de mii de puieti in regiunea Bistrita Nasaud iar in intreaga lume, Padurea Clientilor Barlinek numara astazi peste 12 miliarde de copaci.

Piastrelle434a-small

Industria design-ului de interioare cunoaste din ce in ce mai multe initiative pentru protejarea mediului iar produsele cu puternic impact ecologist isi gasesc, incet, incet, locul in spatii amenajate “responsabil”.

Piastrelle243a