Categories
Design Idei Noutati

Design de interior – New York Style

Ne-am intors recent din USA si nu putem sa nu impartasim cu voi cateva pareri despre New York. Cand vine vorba de design interior, aici veti gasi apartamente si case construite dupa un stil original si reprezentativ, iar experienta acestei calatorii ne-a intarit convingerile.

ny7ny3ny6

Stilul New York-ului este, într-adevăr, desăvârșit, cu detalii care i-au conturat o imagine unică, dinamică și mereu în tendințe! Manhattan reprezinta locul unde a luat nastere conceptul de loft apartments cu ale lor ferestre mari, unde accentul se pune pe lumina si pe un decor cat mai simplu, cu piese supradimensionate si pe tonuri discrete. Este aproape imposibil sa confunzi stilul acestei zone cu oricare alta din lume. Aici totul este construit la extreme si veti observa acest fapt si in dimensiunea camerelor din apartamente, poti avea cea mai mica sau cea mai mare bucatarie din New York in timp ce living-ul poate fi si el tot la extreme.

nyc

ny4ny2

 

 

 

 

 

 

 

 

Geometriile ciudate aduc o noua stralucire spatiilor mici, juxtapunerea tonurilor de alb cu griuri, negru, sau naunte pamantii, imbinarea unei linii clasice cu elemente moderne, toate sunt intalnite in designul interior al apartamentelor din Manhattan.

Inspiratia noastra vine din magazinele de antichitati, atat de intalnite aici, din targurile de mestesugari dar si din showroom-urile celor mai mari companii de mobila si accesorii din lume. Insa, New York-ul este un taram atat de bogat, cu atat de multe locuri pline de inspiratie, incat pentru un designer e atat de minunat sa poata dezvolta proiecte de amenajari interioare. De aici ne-am inspirat pentru proiecte pe care Bucurestiul abia acum are curaj sa le schiteze, proiecte care imbina stilul din anii ’80 cu stilul eclectic de astazi sau proiecte cu detalii industriale, fie ca vorbim de piese de mobilier sau finisari. New York-ul te invata stilul simplu, curat, cu elemente pe care nu ti le-ai fi putut inchipui vreodata impreuna.

Geometriile ciudate aduc o noua stralucire spatiilor mici, juxtapunerea tonurilor de alb cu griuri, negru, sau naunte pamantii, imbinarea unei linii clasice cu elemente moderne, toate sunt intalnite in apartamentele din Manhattan.

 

 

Sursa foto: iDecorate

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/gallery/2014/feb/14/inside-new-york-designer-laura-moffat-s-home

www.pinterest.com