Categories
Design Idei Noutati

Fall on the Wall

Lucram la cel mai nou proiect marca iDecorate si am ales impreuna cu clientul nostru, un decor in tonurile culorii acestui an, Marsala. Ne-am gandit, astfel, sa va recomandam mici schimbari in nuantele toamnei, pentru a insera putina caldura unor camere pregatite mai degraba, pentru vara. Paleta acestui sezon este despre portocaliu si nuante de maro iar noi le recomandam impreuna cu mobilier sau accesorii albe, pentru a contura o imagine clara, luminoasa pentru zilele frumoase ale acestei perioade.

toamna5

 

Ati putea alege sa lucrati cu o culoare profunda, pe un singur perete, iar rezultatul pozitiv nu va pune in dezavantaj restul incaperii asa cum s-ar intampla in cazul in care toti peretii ar avea aceeasi culoare intensa.

unnamed

Portocaliul luminos si nunatele de gri reprezinta un duo popular pentru interioarele moderne. Astfel rezultatul reprezinta o bucatarie cu personalitate, cu o tendinta de nou si cool, cu atat mai mult cu cat aceste camere isi pierd din rezultatul creativ.

unnamed-2

 

Iata si o mica sugestie din partea noastra, cateva optiuni de culoare inspirate din nuantele toamnei, pentru pereti, tesaturi sau chiar piese de mobilier.

 

toamna4

 

Sursa foto: http://www.houzz.com/ideabooks/54593495/list/fall-on-the-wall-decorating-with-rich-reds-browns-and-oranges