Categories
Design Idei Noutati

Tendintele toamna-iarna in materie de design de interior

Cand se schimba un anotimp, se schimba multe alte lucruri in vietile noastre. De la haine, incaltaminte, uneori starea de spirit, pana la modul in care ne decoram apartamentul. Cu atat mai mult cu cat in ultimii ani, accesoriile pentru locuinte au devenit din ce in ce mai usor de achizitionat si in Romania.

 

Alege o toamna creativa!

Toamna este momentul cand avem nevoie de o patura in plus, cand peisajul de afara isi schimba culorile, asa cum se intampla si cu interiorul apartamentelor. 2015 aduce schimbari fata de anii trecuti, cand culorile vii sunt mai putin proeminente pentru lunile reci. Desigur, nuantele de gri raman in continuare in tendinte, alaturi de negru, alb, bej, maro dar si de tonurile metalice, precum bronzul sau cuprul.

Lemnul este o alegere potrivita pentru aceasta toamna, in combinatii care aduc catre o viziune rustica si catre un sentiment de simplitate.

 

Nebunia texturilor si a modelelor

Nu v-am ascuns pana in prezent cat de mult de plac bucatariile si accesoriile acesteia, iar toamna aceasta este despre detalii. Canile din ceramica, farfurii si boluri langa accesorii din lemn permit nourilor trenduri sa isi gaseasca locul pentru o perioada mai lunga in casele noastre.

Modelele indraznete, geometrice, si-au facut intrarea inca de la inceputul anului, pentru anumite accesorii ale sezonului de primavara-vara, insa toamna aduce un sentiment de confort, de relaxare prin covoare, lenjerii sau fete de masa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: http://www.thelifecreativeblog.com/howto-decorate/2015-autumn-winter-decorating/

Pinterest: https://www.pinterest.com/pin/149815125080257789/