Categories
Design Idei Uncategorized

Kitchen addict

O dimineata frumoasa incepe, pentru multi dintre noi, cu o cafea, relaxati in bucatarie. Unele bucatarii sunt luminoase, altele insa, pastreaza linii clasice, insa atunci cand vine vorba de “acasa”, fericirea vine in nenumarate feluri.

Ne place sa conturam bucatarii, tocmai datorita ideii de a crea un loc de in care clientii nostri isi incep ziua fericiti. De aceea,  pentru design-ul acesteia, luam intotdeauna in considerare profilul clientului nostru.

 

Astazi va povestim despre fericirea impachetata frumos in accesorii si mobilier, intr-o camera cu totul si cu totul speciala, despre cum un simplu spatiu devine o bucatarie fabuloasa!

 

New York Style

Stilul unei bucatarii din New York este unul care se poate adapta foarte usor si in Bucuresti, datorita spatiului redus dedicat acestei incaperi.  Un mobilier alb, vintage cu electrocasnice incorporate inteligent, ofera mai mult spatiu si ajuta la manevrarea mai usoara a fiecarui obiect. Oglinda atasata pe unul dintre pereti are avantajul de a ajuta la iluzia unui spatiu marit iar accesoriile din inox ce atarna din tavan sunt cea mai inspirata alegere pentru un astfel de loc ingust.

newyork
NewYork Style

Industrial

Industrialul isi gaseste loc nu numai in proiectele de Horeca, dar si in cele dedicate unei bucatarii aparent banale dintr-un apartament. Podeaua din lemn masiv, detaliile din otel brut, peretii acoperiti din placi de ceramica simple, cu accent vintage, mobilierul din lemn masiv, la fel ca si podeaua si multe accesorii de inox, toate reprezinta solutia pentru o bucatarie extrem de actuala, unica si foarte cool.

industrial
Idustrial Style

 

English Country

Acest gen de bucatarie este fascinanta datorita placilor de ceramica speciale, cele mai multe proiectate si realizate in Italia, cu un mobilier alb si gri din lemn si scaune din piele albe cu picioare de inox. Gandita pentru oricare tara, cu materiale contemporane, ea evoca spiritul secolului al 19-lea din Anglia.

emglish
English Style

 

Moroccan Influences

Influentele marocane sunt foarte actuale in design-ul de interior din intreaga lume. De la materiale aduse tocmai din Maroc si utilizate pentru lenjerii, perdele, fete de perna si pana la tapet sau ceramica cu motive foarte chic si extrem de usor de potrivit unui concept simplu, toate reprezinta astazi un trend mondial adaptat de multi designeri. Aceasta bucatarie este frumoasa si practica, cu un mobilier proiectat pe o linie practica, cu rafturi deschise ce pornesc din dulapuri, lustre de sticla albastre si un mozaic rafinat carora li se adauga accesorii si vesela din Maroc.

moroccan
Moroccan Style

 

Bold Black

Acest gen de bucatarie reprezinta un o alta abordare, mai putin plictisitoare si unica prin prisma culorilor imbinate perfect intre ele. Acestei bucatarii i se pot adauga accesorii dintr-o gama foarte larga de forme si culori.

black
Black Style

Cele mai recente proiecte ale noastre sunt concepute conform asteptarilor clientilor nostri, cu un stil modern adaptat unor locuinte bucurestene ce incep sa isi contureze o imagine  proprie foarte bine definita, asemenea caracterului celor ce locuiesc in ele.

 

 

Sursa foto: