Categories
Design Idei

Idei de amenajare interioara pentru bucatarii mici

Exista o multime de sfaturi si trucuri pe care le puteti folosi pentru a salva spatiu in sertare si in dulapurile din bucatarie. Aveti nevoie doar de o abordare creativa a spatiului.

Gasiti un loc specific pentru fiecare obiect din bucatarie.

O bucatarie mica poate deveni inghesuita foarte repede. Spatiul poate parea dezordonat si murdar chiar daca in realitate nu este asa. Daca fiecare obiect are un locul lui si este pastrat acolo, bucataria va parea mai ordonata si mai spatioasa.

In plus, veti sti unde se afla fiecare obiect!

7 idei de depozitare inteligente pentru bucatarii mici!

Uscator de vase suspendat

2

Daca aveti o bucatarie mica si folositi un uscator, aceasta idee este geniala. Amplasati un raft de uscare deasupra chiuvetei pentru a salva pe spatiu. De asemenea, apa va cadea doar in chiuveta in timpul uscarii. Atat de ingenios!

Bara de agatat ustensile

3

Spatiul de pe blatul de bucatarie este foarte pretios intr-o bucatarie mica, asa ca incercati sa folositi peretii pentru depozitarea diferitelor obiecte.                                                                                                                                                                                        Depozitati oalele si tigaile pe suportuti prinse in tavan, iar obiectele mai mici pe un raft pins in perete.

Astfel veti economisi spatiul de pe blat, va ajuta sa pastrati ordinea, iar dulapurile va raman pentru depozitarea obiectelor mari si inestetice.

Borcane suspendate

4

Cat de ingenioase sunt aceste borcane?

Ele sunt o modalitate foarte buna de a depozita lucruri de care ai nevoie in mod uzual , și sunt chiar frumoase, asa ca sunt perfecte pentru decorarea bucatariilor mici!

Tocator incorporat in mobilier

5

Depozitarea tocatoarelor poate fi un pic complicata.

Sunt intotdeauna in cadere peste alte lucruri sau sunt stivuite in locuri greu accesibile. Introduceti tocatorul in mobilier.

O idee geniala!

Organizator de pantofi, folosit pentru camara.

6

Folosirea fiecarui centimetru din camara ta poate fi dificila, motiv pentru care am iubit acest suport in bucatarie.

Adaugati un organizator de pantofi in spatele usii dumneavoastra de la camara pentru mai multe optiuni de depozitare a alimentelor!

Suport pentru capace

7

Sunteti mereu in cautarea capacelor pentru oalele pe care le folositi. De ce nu sunt depozitate impreuna niciodata?                     Ne place aceasta idee inteligenta de depozitare a capacelor pentru oale pe partea interioara a usii de dulap Este o modalitate foarte buna de a economisi spatiu in mobilier pentru vase!

Compartimentare pentru sertare

8

Rareori folosim tot spatiul din sertarele noastre din bucatarie, motiv pentru care am iubit această idee.

Prin folosirea separatoarelor pentru sertare, optimizati spatiul din bucatarie, pastrand in acelasi timp ordinea.