Categories
Design

Crearea unui interior iconic american

Cum sa creati o ambianta inspirata din opt stiluri influente intalnite in orase din Statele Unite.

Ambianta Cape Code

1
Cape Code Look

Simtiti-va ca acasa intr-un interior din Cape Cod cu ajutorul culorilor inspirate de plaja ca salvia verde, galben, bronz si alb.

Vopsiti ornamentele ferestrelor in alb pentru a le lumina, si a da spatiului un aspect revigorant, proaspat.

2
Cape Code Look

Alegeti modele florale fermecatoare sau modele cu dungi pentru mobilier in vederea obtinerii unui interior specific zonei Cape Code, oriunde v-ati afla.

Ambianta San Francisco

3
San Francisco Look

Pentru a aduce stil victorian in casa ta, opteaza pentru decorarea casei cu mobilier calsic si elegant.

Draperiile luxuriante si profilele decorative vor spori bogatia spatiului.

4
San Francisco Look

Pentru obtinerea unui ambient eclectic optati pentru mobilier formal si drapaje bogate. Adaugati accesorii elegante , sfesnice aurite si perne cu ciucuri.

Ambianta Charleston

5
Charleston Look

Asezati mobilierul formal, traditional, simetric pe un covor ornamental, pentru a adduce stilul Charleston in living-ul tau.

6
Charleston Look

Utilizati draperii usoare pentru o camera aerisita si luminoasa, și accesorizati cu perne decorative si antichitati pentru un efect uluitor.

Ambianta Los Angeles

7
Los Angeles Look

Creați un aspect modern cu mobilier elegant, parchet masiv și perdele vaporoase ce curg din tavan pana pe podea.

Los Angeles Look

Decorati spatiul cu arta moderna si piese unicat, repartizate aerisit, pentru un aspect minimalist, si pastrarea unui interior deschis si spatios.

Ambianta New Orleans

9
New Orleans Look

Gasiti mobila sau piese de accent vintage ce au elemente din fonta sau portiuni aurite. Utilizati accente de violet, verde si auriu pentru a obtine ambianta dorita si un sentiment de Mardi Gras.

10
New Orleans Look

New Orleans este despre interioare de inspiratie franceza, profile decorative si mobilier elegant.

Ambianta Key West

11
Key West Look

Pentru un interior inspirat de amenajarile din Key West , vopsiti peretii cu o vopsea de un alb clar si alegeti piese de mobilier mari.

12
Key West Look

Accentuati albul cu culori luminoase, cum ar fi fuchsia si albastru regal, si incorporati modele florale inspirate de vara.Optati pentru un covor tesut sau cu imprimeu floral asezat peste podeaua de lemn masiv. Pentru completarea aspectului optati pentru elemente din rachita si verdeata.

Ambianta Chicago

13
Key West Look

Interiorul unei case in stil preerie include mai multe linii orizontale. Creati aspectul folosind ornamente din lemn in jurul ferestrelor si de-a lungul tavanului.

14
Key West Look

Alegeti o culoare neutra pentru pereti pentru a evidentia mai bine restul elementelor. Pentru a defini spațiul, optati pentru un covor amplasat peste parchetul masiv, si un mobilier neutru tapitat.

Ambianta Santa Fe

15
Santa Fe Look

Pentru a obtine un aspect Southwestern, utilizati o culoare calda pentru pereti si pardoseli din piatra naturala. Folositi nuante bogate de marouri si pentru lemn si mobilier tapitat cu piele.

Optati pentru accente tesaturi cu motive geometrie pentru a da dimensiune spatiului.

Folositi tesaturi usoare si vaporoase pentru ferestre, asociati elemente naturale cu accesorii rustice ca ceramica pentru a completa aspectul.

16
Santa Fe Look