Categories
Design

Marsala in design-ul de interior

Ati fi tentati sa credeti ca Marsala, culoarea anului 2015, isi gaseste intrebuintari doar in domeniul de fashion&beauty. Designerii inspirati au adaptat-o cu succes si in amenajarea de interioare, si in design-ul de obiect. Marsala e descrisa ca o nuanta de vin rosu pamantie, naturala si robusta, o declaratie de eleganta si stil.marsala4Cand este aplicata in designul de interioare Marsala ofera o exprimare estetica regala si luxoasa.

marsala5

De la nuante ce se regasesc in orhidee si pana la cele indraznete ale fructelor de padure, Marsala functioneaza cu succes in combinatii cu griuri carbune, bejuri si tonuri deschise de nisip.

Daca va ganditi la o abordare cu un impact mai puternic, culoarea acestui an poate cunoaste si abordari in variantele cu albastru marin sau turquoise.

marsala7

Designerii pot recomanda sa vopsiti o intreaga camera sau un perete cu Marsala iar daca aceasta idee nu se potriveste stilului vostru, atunci se gasesc nenumarate alte variante de a incorpora culoarea anului 2015 si in amenajarea caselor voastre.

Pernele, lenjeria de pat sau tesaturile diferite permit o experienta de succes, cu accente de Marsala.

marsala3

O piesa de mobilier in culoarea acestui an poate ilustra un contrast inspirat pentru o camera monotona, fie ca vorbim de o canapea de piele, de un dulap sau o masuta de cafea,  dar si de scaunele chic ale mesei de dining.

marsala1

In design, Marsala este asociata deseori cu piese in decoruri aurii, cu o lumanare eleganta sau o vaza in diferite forme.

rossu-small-bottle-vaseUn scaun cu o tapiterie de catifea  sau o pictura cu accente puternice alaturate unui mobilier neutru reprezinta o confirmare de stil, prin care ne este expus clar si fara echivoc ca aceasta culoare nu este pentru toata lumea dar poate avea rezultate uimitoare.

 272c64ec0dfd40f053e451588754e997marsala2marsala8