Categories
Design Idei

Idei de amenajare interioara a unui balcon mic

Daca tanjesti dupa mai mult spatiu in balcon, afla ca nu esti singurul. In intreaga lume traiesc milioane de oameni in aceleasi conditii ca si tine, in apartamente nu foarte spatioase si cu un balcon foarte mic dar pentru care solutii se gasesc intotdeauna. Arhitectii iti propun variante creative din care te poti inspira pentru ca spatiul tau sa capete conturul dorit.

balcony3

Crezi sau nu, maximizarea spatiului tau nu trebuie sa fie un proces complicat iar cliseul conform caruia balconul este prea mic pentru a se putea bucura de idei nu trebuie sa fie printre gandurile tale. Unele spatii au un rezultat uimitor daca sfaturile sunt puse in practica in mod corect.

balcony8

Alege cat mai multe plante!

Cheia pentru un spatiu in aer liber este sa…nu uiti ca este in aer liber! Un balcon gol nu are personalitate iar daca vei adauga plante, isi va insusi un element de frumusete naturala care intareste sentimentul ca petreci timp in natura. Ghivecele cu flori atent selctionate vor face o declaratie mult asteptata pentru sufletul tau.

balcony9balcony6balcony1

Confortul e pentru suflet!

Balconul trebuie sa-si pastreze scopul, acela de a te relaxa intr-o duminica dimineata sau seara dupa o zi de munca obositoare. Plantele sunt la locul lor dar ce faci cu spatiul ramas? In functie de cat de mult iti permite balconul tau, poti amenaja o canapea de mici dimensiuni sau o masuta cu scaune.

balcony5balcony7balcony2

In viata, de cele mai multe ori trebuie sa ne setam prioritatile. Si in design, acesta este un principiu de baza. Cand vine vorba de cele mai mici spatii, va trebui sa facem anumite alegeri cruciale. Plantele sunt prima ta iubire? Vrei un loc in care sa lenevesti si sa te bucuri de priveliste? Atunci designerul iti va recomanda sa umpli spatiul cu lucrurile pe care le iubesti dar iti va reaminti ca exista un impact puternic chiar in simplitate. Daca ti-ai imaginat un loc linistit, atunci mergi pe varianta chic eleganta, cu un cuplu de scaune albe cu un design modern prin care vei face o declaratie pentru sufletul tau.

balcony-on-roof-with-white-bar-stools-ideas

Proiecteaza-ti spatiul!

Traim in Romania dar invatam ca ideile din Paris, Milano sau Barcelona pot fi usor implementate si aici. Cand vine vorba de design de exterior, trebuie sa luam in considerare cat mai multe detalii. Planuieste cat mai mult timp pentru proiectarea acestui spatiu special, el va deveni de cele mai multe ori prietenul tau bun. Planifica exact caracteristicile pentru relaxare si design si strategia culorilor pentru crearea atmosferei. In timp ce anumite balcoane prezinta cu mandrie cateva obiecte atent amplasate, balconul tau poate contine si elemente practice

balcony10

balcony