Categories
Design Idei Noutati

Idei de cadouri de la designeri Români

Am intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă și luna cadourilor este în plină desfășurare. Lista este lungă, timpul scurt, iar inspirația se lasă așteptată. Stai fără grijă! Suntem aici să-ți împărtășim câteva idei de cadouri care cu siguranță vor bucura chiar și pe cei mai greu de mulțumit.

 

Oricât de bine i-ai cunoaște pe cei dragi, cu siguranță ai rămas măcar o dată în pană de idei. Ocaziile de a oferi cadouri sunt multe, iar ideile se epuizează rapid, așa că ai nevoie de inspirație. Arată că îți pasă de cei dragi, sprijină-le pasiunile și plăcerile și oferă-le cadouri cu însemnătate. Nu este greu să faci cadouri celor dragi dacă i-ai ascultat în ultimele luni pentru că suntem siguri că ți-au povestit despre noile pasiuni sau despre obiectele de decor pe care și le doresc în casă.

Covoare hand-tufted de la Dare to Rug

Faci un cadou unei persoane dragi pasionată de cultura și tradițiile românești? Un covor de la Dare to Rug cu design inspirat din modelele tradiționale este cadoul perfect! Pe noi ne-au cucerit pe loc colecțiile de covoare – sunt lucrate manual și sunt unicat.

Mellow Rug – 1225 EURO

 

Puzzled Rug 1200 EURO

 

Obiecte de decor de la Meșteshukar ButiQ

Inspirate din cultura poporului rom, aceste decorațiuni lucrate din răchită, fier, cupru, papură, piele, textile sau lemn sunt cu totul și cu totul speciale și cu siguranță vei surprinde plăcut persoanale dragi cu un astfel de cadou.

 

Contrasts Vase  900 RON

 

Copper Tray 750 RON

 

Decorațiuni de la Ceramic Sparow

Pentru iubitorii de obiecte de decor unicat și lucrate cu atenție la detalii, decorațiunile din ceramică sunt cadoul perfect! Pe noi ne-au cucerit aceste obiecte și nu ne-am putut decide care este favoritul nostru.

Set de baie  300 RON

 

Set de ceai Malevich roz  425 RON

 

Obiecte din porțelan de la Mica Cera

Dacă vrei să oferi un cadou cu totul și cu totul deosebit, atunci obiectele de decor din porțelan sunt răspunsul. Fiecare produs spune o poveste și cu siguranță vă aduce un strop de magie și delicatețe oricărui spatiu.

Green and Gold – Farfurie din porțelan pentru fel principal diametru 22cm  80 RON

 

Cană din porțelan gri antic, cu toarta tip panglica, 200ml Gri Antic 3M  65 RON

 

Night – Ceșcuță ristretto din porțelan albastru patinat, 55ml Cer de Noapte  40 RON

 

Corpuri de iluminat de la Dia Buga

Îi place lumina? Dar lemnul? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci cadoul perfect este un corp de iluminat lucrat manual din lemn cu o deosebită atenție la detalii. Aceste corpuri de iluminat vor reuși să creeze o atmosferă intimă și liniștitoare și cu siguranță merită să ai un astfel de obiect de decor în casă.

1.2 Lampă Birou Woody (Alun)  400 RON

 

2.3 Lampă Geo XXL  500 RON

 

Lampă Pictată 01  450 RON

 

Sursa poze: Pinterest, Dare to Rug, Meșteshukar ButiQ, Ceramic Sparow, Mica Cera, Dia Buga Design