Categories
Design Idei

Motive pentru care să alegi mobilier la comandă

În ultima perioadă, amenajarea locuinței cu mobilierul perfect a devenit o adevărată provocare, și asta pentru că domeniul este în continuă dezvoltare și avem la dispoziție o diversitate de oferte și modele de mobilier. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri oamenii nu reușesc să găsească mobila pe care și-o doresc, în ciuda varietății. Motivele pot fi diverse – fie spațiul care urmează a fi mobilat are dimensiuni atipice, fie proprietarii sunt în căutarea unui model deosebit de mobilă care să le reflecte personalitatea, iar mobila disponibilă pe piață nu reprezintă cea mai bună alegere.

Mobilierul la comandă este soluţia pentru a-ți mobila casa exact așa cum îți dorești, mai ales că acesta îți permite să te joci cu dimensiuni, stiluri și culori. Mai jos găsești câteva motive pentru care ar trebui să alegi mobilierul la comandă în amenajarea locuinței.

Amenajarea unei bucătării cu mobilier la comandă într-un apartament din București. În acest caz, mobilierul la comandă a fost soluția ideală pentru o bucătărie de mici dimensiuni.

Unicitatea – ai posibilitatea să alegi ce culoare va avea mobila ta, ce dimensiuni, forme sau sistem de închidere a ușilor dulapurilor sau a sertarelor. Mai mult, te poți inspira din reviste sau magazinele de profil dar îți pui și amprenta personală asupra detaliilor.

Amenajarea acestei băi dintr-o vilă din Băneasa este cu siguranță un proiect unic. Mobilierul la comandă a fost realizat special pentru a crea un design minimalist, dar și pentru a acomoda un spațiu de depozitare funcțional. 

Calitatea – suntem siguri că de multe ori ți s-a întâmplat să îți placă un anumit mobilier însă materialul era de o calitate îndoielnică. Optând pentru mobilier la comandă, îți poți alege singur materialele, în funcție de bugetul tău, și astfel vei fi sigur de calitatea mobilierului și de durabilitatea lui.

Bucătărie Vilă Otopeni amenajată cu mobilier la comandă.

Design-ul – aici ai nevoie doar de puțină inspirație și imaginație și poți transforma mobilierul într-o operă de arta. Lasă-te inspirat și joacă-te cu nuanțele, materialele și folosește contraste astfel încât personaliatea ta să se regăsească în amenajarea locuinței.

Această cameră de copii dintr-o vilă din București a fost realizată cu mobilier la comandă cu ajutorul căruia am reușit să aducem camerei o notă de basm.

Adaptabilitatea – probabil cel mai mare avantaj al mobilierul la comandă, acela de a se adapta nevoilor specifice în materie de material, dimensiuni și design. Mobila la comandă poate fi construită astfel încât să se potrivească perfect în zone greu accesibile dintr-o încăpere, astfel încât tu să poți profita la maxim de fiecare colț al camerei.

Atunci când spațiul nu îți permite să amenajezi un birou într-o încăpere de sine stătătoare, iată soluția pe care noi am găsit-o în proiectul de amenajare a unui apartament cu 2 camere din București – biroul amenajat în spațiul rămas liber din dressing.

 

Sursa poze: iDecorate