Categories
Design Idei Noutati

Our work – apartament de 3 camere amenajat pentru închiriere

Continuăm seria de articole “Our work” cu un proiect drag nouă, amenajarea unui apartament de 3 camere ca spațiu de închiriat sau pentru turiști.

Proprietarii și-au dorit ca locuința să fie cât mai luminoasă și personalizată într-un mod simplu dar de efect, iar noi am ținut cont de dorințe și am venit cu viziunea noastră astfel încât apartamentul să fie cât mai bine organizat.

Hai să vezi ce a ieșit!

Apartamentul dispune de un living generos, unde am organizat un spațiu de relaxare dar și zona de dining. Am optat pentru schema de culori alb-turcoaz și note de bej în nuanța lemnului. Astfel, living-ul este unul luminos și primitor. Ca note de personalizare am ales câteva decorațiuni din lemn pe care le-am organizat pe rafurile de pe peretele turcoaz. Combinația de lemn cu turcoaz și alb dă o notă aparte întregului spațiu. Canapeaua albastru bleumarin este scoasă în evidență de tablourile montate pe peretele din spatele acesteia.

Cele două dormitoare au fost amenajare în ton cu living-ul, paleta cromatică fiind alb-turcoaz. Pentru fiecare dormitor am optat pentru un pattern în nuanțe de turcoaz pentru peretele din spatele patului, iar sistemele de iluminat de lemn aduc o atmosferă caldă încăperilor. Mobilierul – noptierele, paturile, dulapurile – sunt o combinație de alb și lemn.

Și bucătăria a fost amenajată în ton cu restul camerelor – alb, turcoaz, finisaje de lemn. Amenajarea bucătăriei aduce o notă country acesteia, datorită mobilierului ales dar și paletei de culori utilizată.

Amenajarea băii a fost și ea gândită în concordanță cu restul locuinței. Blaturile de lemn, mobilierul alb și faianța albă în stil cărămidă au fost alegerile noastre. Pentru o notă de personalizare a băii am optat pentru gresie cu model marocan, model pe care l-am prelungit și pe peretele din spatele vasului de toaletă.

Sursă poze: iDecorate