Categories
Design Idei

Tips and tricks pentru amenajarea casei de Crăciun – combinații de culori

Trei, doi, unu…începem decorarea casei de Crăciun! Dar știi ce culori să folosești și care sunt cele mai potrivite combinații? Îți spunem noi – o combinație de două culori este cea mai bună alegere. Iar pentru inspirație, ti-am pregătit câteva scheme de culori pentru a crea un decor de efect!

Auriu și argintiu

Combinația auriu-argintiu îți aduce cu siguranță spiritul sărbătorilor în casă dar și o atmosferă magică! Alege globuri, lumânări și suporturi de lumânări, steluțe și alte decorațiuni în această combinație de culori și cu siguranță nu vei da greș!

 

 

Auriu și roșu

Un decor auriu-roșu denotă eleganță și simplitate. Auriul contrastează frumos roșul și va fi pus în evidență. Este o combinație clasică de culori cu ajutorul căreia vei crea o atmosferă plăcuta și festivă.

Albastru și argintiu

Pentru un decor minimalist și elegant, poți alege o combinație de culori bazată pe argintiu și albastru. Cu siguranță vei aduce farmecul iernii la tine acasă.

Verde și roșu

Pentru un decor jucăuș și clasic în același timp, această combinație de culori este perfectă pentru un spațiu amenajat în culori simple! Roșul este specific lui Moș Crăciun, iar verdele va aminti de frumusețea bradului natural de Crăciun. Alege să combini decorațiuni roșii cu crenguțe naturale de brad. De asemenea, poți amenaja masa din ziua de Crăciun în această combinație de culori.

Alb și maro

Este o schemă de culori potrivită pentru cei care își doresc un decor natural și minimalist. În cazul acestor culori este foarte importantă culoarea mobilierului – un mobilier alb sau maro va completa foarte bine decorul. Spre exemplu, poți opta pentru decorațiuni albe și maro (din lemn) pentru a decora bradul de Crăciun.

Așadar, stabilește culorile pe care vrei să le foloseșți, sortează decorațiunile vechi în culorile alese și completează-le cu câteva decorațiuni noi în aceleași culori și casa ta e gata de sărbători!

 

Sursa poze: Pinterest