Categories
Design Idei

Mic, mic dar foarte chic

 

Noi credem că pentru a transforma orice spațiu trebuie înainte de orice să crezi în el. Să crezi că poți să faci acolo un loc de care să te îndrăgostești. Chiar și atunci când ai în față doar 25 de metri pătrați. Da, exact așa am spus și noi. Doar 25 de metri?  Așa că ne-am pus pe treabă, am adăugat puțin roz și iată magia!

 

Pentru că provocarea a fost să gândim un loc simpatic, util și locuibil în cei 25 de metri pătrați din acest studio din zona Universitate, am decis că trebuie să strige fericire de cum intri. Așa am ales zona de accent cu peretele jucăuș vopsit în roz și alb căruia i-am adăugat cele două aplice negre care par să ne zâmbească. Aceeași vopsea roz continuă povestea în bucătărie. Aici am îmbinat plăcile de faianță metro style cu mobilierul alb cu detalii din lemn. Secretul unei astfel de bucătării micuțe este o decorare simplă și discretă, cu accent pe micile detalii care dau viață unui astfel de spațiu.

 

 

În antiteză cu nuanța pastel, am vopsit un alt perete într-un albastru indigo iar această culoare continuă linia cromatică și în baie. Baia urmează aceeași idee de amenajare ca și bucătăria: “less is more”. Locul ne-a dus cu gândul la mare, deci la liniște. Așa am decis să mergem pe mobilier și ceramică albe iar dușul walk-in să fie albastru și vesel.

 

Și chiar dacă avem în față un loc atât de mic, are suficiente spații pentru depozitare. Exact cât are nevoie un turist care vine în București pentru câteva zile și poate chiar mai mult. Pereții sunt acoperiți cu mici corpuri de mobilier în care pot fi depozitate suficiente obiecte și am reușit să găsim spațiu chiar și pentru un mic dressing.

 

Și chiar dacă ești doar în vizită în acest studio, s-ar putea chiar să-ți placă confortul de aici.