Categories
Design Noutati

Designer de interior Bucuresti – Avantaje

Dupa ce ati vizitat site-uri ca Pinterest.com sau ati  vizionat reality show-uri ce au in prim plan remodelarea caselor, s-ar putea sa va doriti sa va incepeti propriul proiect de design interior / amenajare interioara a casei. Veti avea nevoie de un designer de interior.

Inainte de a incepe acest proiect de design interior, este important sa va raspundeti la  intrebarea: realist, pot finaliza acest proiect cu succes pe cont propriu sau am nevoie sa apelez la  un designer de interior ?

Daca exista chiar si o farama de indoiala in raspunsul dumneavoastra, luați in considerare consultarea unui designer de interior pentru ajutor. Prea multi presupun ca pot face acest lucru fara ajutorul unui designer de interior, iar rezultatele finale sunt costisitoare si chiar dezamagitoare. Cu ajutorul unui designer de interior bun, rezultatul final va depasi cu mult asteptarile.

11167657_463866167113919_7017238752809734861_n

Mai jos gasiti cateva motive ce va vor convinge cu siguranta de necesitatea angajarii unui designer de interior pentru gestionarea proiectului dumneavoastră de amenajare interiorara a apartamentului.

Economiseste bani

Daca planuiti sa redecorati o singura camera sau chiar intreaga casa, sa luati in considerare  posibila depasire a bugetului alocat. La inceput, aveti impresia ca angajarea unui designer de interior este o cheltuiala inutila. Din pacate, atunci cand va apucati pe cont propriu de un proiect de design interior, vor aparea cheltuieli nebugetate, ce vor depasi suma alocata proiectului, in final avand o sumedenie de cheltuieli in plus.

Un designer de interior bun va poate ajuta sa aveti o viziune de ansamblu pentru proiectul dumneavoastra, inclusiv un program bine stabilit si un buget. Cu desene bune si specificatii tehnice, un designer de interior va poate asigura ca proiectul dumneavoastra de amenajare interioara a apartamentului sau a casei nu va avea depasiri costisitoare iar proiectul va decurge in linia stabilita, fara schimbari majore si neasteptate.

interior-design-610

Alegerea celei mai bune optiuni

In industria designului de interior, exista un numar coplesitor de optiuni din care puteti alege cand stabiliti stilul si functionalitatea spatiului pe care il aveti de amanajat. Desi este bine sa aveti multe optiuni, poate fi dificil sa o alegeti pe cea mai buna pentru bugetul dumneavoastra, resursele si gustul personal. Un designer de interior poate ajuta la eliminarea opțiunilor ce nu corespund din punct de vedere practic.

Exista o mulțime de consideratii tehnice de care trebuie sa tineti cont in amenajarea interioara a locuintei in afara de crearea unui aspect frumos si unitar. De la crearea unui concept si elaborarea de planuri , la selectarea materialelor si finisajelor in mod corespunzator, exista o gama larga de optiuni disponibile pe piata astazi, in special pe Internet. Selectia poate fi dificila si costisitoare in cazul in care clientul face alegeri gresite de materiale si montaj si in final este nevoie de modificari si inlocuiri. Un bun designer interior va va scuti de aceste neplaceri, designerul luand in calcul de la inceput toate aspectele.

Potrivirea elementelor decorative

Daca esti intrigat de aspecte cum ar fi – culorile ce se completeaza reciproc, ce stiluri de mobilier ar arata cel mai bine in casa ta sau cum sa creezi un aspect atractiv si unitar in toata casa, ai nevoie de consilierea unui designer de interior.

Este recomandat sa apelati la un designer de interior inca din timpul planificarii si proiectarii de arhitectura. Când planurile sunt create, un designer de interior poate revizui fluxul general al casei, oferind adesea sfaturi cu privire la configurarea optima a bucatariei si a baii, precum si in obtinerea unei locuinte cu adevarat optimizata si functionala.

Proiecte terminate la timp

Ai intrat in criza de timp cu finalizarea proiectului de amenajare interioara a apartamentului sau casei? Aceasta este o situație ideala pentru a investi intr-un designer de interior. Constructorii apreciaza utilizarea unui designer interior la un proiect datorita abilitatilor unui bun designer de interior de a controla si fluidiza relatia client-constructor-proiect. Intarzierile in constructie/amenajare apar cand clientii nu se pot hotari la functiuni – finalizare planuri, modele, culori. Un designer de interior urmareste programul prestabilit și isi  conduce clientii pe canalele potrivite, astfel incat constructorii isi pot termina treaba la timp, fara schimbari si intarzieri in proiectul de design  interior.

Descoperiti resurse puțin cunoscute

Un bun designer de interior are acces la o selecție larga de produse, materiale și mobilier, ce nu sunt disponibile publicului larg. Pentru proprietarii de case care doresc un aspect unic, contactarea un designer de interior este cel mai bun mod de a realiza acest lucru.

Asigura cea mai buna calitate

Cu exceptia cazului in care ati lucrat la proiecte de electrica, sanitare sau in constructii, nu sunteți, probabil, familiarizat cu standardele de calitate si codurile de siguranta. Un designer de interior poate verifica executia corespunzatoare a lucrarilor, astfel incat sa nu aveti nevoie sa investiti timp si bani in repararea erorilor aparute pe parcurs.

Un designer interior profesionist cunoaste procesul de constructie si va gestiona constructorii și echipele auxiliare. Un bun designer de interior va programa livrarile de materiale si bunuri in functie de etapele lucrarii. Designerul de interior  va inspecta santierul pentru a se asigura ca lucrarile decurg conform planului si sunt respectate specificatiile tehnice din proiectul de design interior.

mood board