Cere o cotație gratuit

Salut,

Bun venit pe iDecorate.

Studioul nostru iti pune la dispozitie o serie de servicii de design personalizate pentru spatii rezidentiale si comerciale.
Oferte personalizate si adaptate bugetului tau!

Plus o serie de servicii GRATUITE incluse in pachetul de baza!

Amenajeza-ti locuinta asa cum ai visat dintotdeauna.

Intalnire  cu un designer iDecorate.

Inainte de a schita un design pentru casa ta, prima etapa este de a te cunoaste pe tine! Este o discutie despre viziunea noastra asupra proiectului tau, fara nici un alt cost suplimentar!

Proiectare mobilier

Un mobilier personalizat implica si o schita a acestuia ce va cuprinde absolut fiecare detaliu pe care ti-l doresti! Stim ca este complicat sa lucrezi direct cu producatorii de mobilier pentru realizarea unei schite potrivite iar cel mai usor este sa compari ofertele mai multor companii. Echipa noastra va realiza pentru tine proiectul de mobilier detaliat si cotat !

Consultanta proiect 

Credem intr-o continua interactiune cu clientii nostri, de aceea iti stam la dispozitie telefonic si pe e-mail pentru orice nelamurire sau detaliu cu privire la proiectul de amenajare. Iti recomandam si alegem impreuna furnizorii potriviti dar si materialele care se incadreaza cel mai bine in proiectul si bugetul tau.

 

E greu sa faci un loc sa devina ACASA! Insa atunci cand beneficiezi de consultanta, vei gasi fiecare raspuns pentru casa la care visezi dintotdeauna. Iar un simplu loc va capata forma si spiritul care te reprezinta cel mai bine!

**Toate serviciile GRATUITE sunt disponibile clientilor iDecorate ce incheie un contract de proiectare complet.

Nu te-am convins? Uite cateva exemple:

Te-am convins? Foloseste formularul alaturat pentru a ne contacta.

Contacteaza-ne pentru o cotatie gratuita!

Tel: +4 0733 978 355
E: irina@idecorate.ro