Tendințe: dressing walk-in

În ultimul timp, camerele din case și apartamente sunt tot mai mici, astfel că și spațiul de depozitare pentru haine devine mic și neîncăpător. Totuși, există o soluție din ce în ce mai des întâlnită în amenajările interioare care te scapă de aglomerarea hainelor într-un dulap mic și neîncăpător: dressing-ul walk-in.

Dressing walk-in lucrat la comandă pentru beneficiarii unei vile din Galați

Pentru a putea amenaja un dressing walk-in este nevoie de un spațiu gol disponibil, cum ar fi o debara, mansarda sau un hol nefolosit, creativitate și inspirație. Un dressig walk-in poate fi confecționat din materiale precum lemn, PAL, MDF sau chiar metal. Majoritatea dressing-urilor walk-in sunt realizate la comandă, însă dacă nu ai răbdare să aștepți până când va fi gata, poți opta pentru un dressing făcut în serie la magazinele de specialitate pe care să îl montezi singur. Cu puțin noroc vei găsi exact ceea ce îți dorești dar care să se potrivească și cu dimesniunile spațiului disponibil.

Dressing walk-in din MDF realizat la comandă pentru proiectul de amenajare a unei case din Vatra Luminoasă

Daca spațiul permite, poți opta pentru amenajarea în dressing-ul walk-în și o măsuță de machiaj și o masă de calcat, un birou sau chiar o zona de relaxare. Optează pentru sertare, uși, polițe, bare, rafturi suspendate, cutii speciale pentru depozitare speciale. Astfel încât toate articolele de îmbrăcăminte să fie cât mai bine organizate.

Amenajare dressing walk-in cu birou încorporat – vilă din București

Amenajare dressing walk-in cu măsuță de machiaj încorporată – vilă din București

Dacă totuși nu dispui de o cameră specială pentru dressing, poți amenaja un dressing walk-in chiar în dormitor, iar pentru un efect deosebit, îl poți accesoriza cu lumini.

Dressing walk-in în dormitor – proiect de amenajare Apartament București

Dressing walk-in în dormitor

 

Nu uita de oglinzi: acestea vor mari vizual spațiul dar vor oferi și o vedere de ansamblu asupra tuturor unghiurilor din dressing.

Dressing walk-in amenajat la comandă pentru amenajarea unei vile din București

 

 

Sursa poze: iDecorate