Tendințe 2021/2022 – stiluri de amenajare și decorare pentru bradul de Crăciun

Bradul este elementul central în decorul casei de Crăciun, participăm cu toții la împodobirea lui, sub el găsim cadourile mult dorite și tot bradul aduce magia sărbătorilor în orice casă. Și cu toate că există diferite moduri de a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, cei mai mulți dintre noi simțim cu adevărat magia Crăciunului atunci când împodobim bradul.

 

Există numeroase stiluri de împodobire pentru bradul de Crăciun, totul depinde de preferințele și inspirația fiecăruia. Noi ți-am pregătit câteva idei și stiluri pentru decorarea bradului de Crăciun în tendințe în 2021/2022.

Cu alb nu dai greș niciodată

Alege un brad alb, înalt și bogat, împodobește-l cu o instalație cu lumini reci sau calde și completează-l cu globuri și ornamente într-o singură culoare, cum ar fi alb sau decorațiuni din lemn. Dacă vrei să-i dai un strop de prețiozitate, alege decorațiuni aurii pe lângă cele albe și vei avea un brad unic și fermecător.

Vintage

Îți amintești de globurile pe care le aveai în copilărie? Fiecare cu un model unic, în forme diferite. Alege astfel de globuri (găsești multe modele create de designeri români), apoi completează cu ghirlande realizate manual din conuri și felii de portocale uscate. Dacă ai străbătut câteva târguri de Crăciun de unde ai venit cu suveniruri de pus în brad, nu uita de ele și pune-le și pe ele la loc de cinste – sunt pline de povești și amintiri! Cu astfel de decorațiuni vei avea un brad de Crăciun cu totul și cu totul special și unic.

Totul natural

Ești un împătimit al tradiționalului și vrei ca bradul să-ți amintească de casa bunicilor? Ornamentele naturale, realizate din lemn sau materiale naturale sunt perfecte pentru acest stil! Alege ornamente din lemn, conuri de brad, felii de portocale uscate și completează totul cu ghirlande luminoase galbene.

Less is more – bradul minimalist

Secretul unui brad minimalist este alegerea unui brad natural, cu crengi bogate. Decorează-l cu o instalație de lumini calde, alege un singur tip de globuri sau ornamente din lut polimeric alb și magia este gata!

Un brad clasic

Dacă îți dorești un brad decorat clasic, alege o schemă cromatică de roșu-verde sau roșu-auriu, cu ornamente elegante din sticlă sau cu sclipici, în diferite dimensiuni. În locul clasicelor ghirlande poți opta pentru panglici din catifea sau alte materiale, iar sub brad adaugă cadouri ambalate în hârtie cu pattern în carouri. Spărgătorii de nuci sau alte figurine specifice Crăciunului vor întregi decorul.

 

 

Indiferent de modul în care alegi să decorezi bradul de Crăciun, cel mai important lucru este să te bucuri de magia sărbătorilor alături de cei dragi! Mai multă inspirație de Crăciun găsești în articolul dedicat ideilor de amenajare a locuinței de sărbători.

 

Sursa poza: Pinterest