„Design is not just what it looks like, It’s how it feels” – Steve Jobs

irina2

 

Irina

Irina este omul creativ care iti poate spune ce ti se potriveste chiar inainte ca tu sa te fi gandit la acest aspect. Pentru ea, design-ul e un stil de viata! Vede in perspectiva orice gand sau idee pe care mai apoi le transpune in schite si povesti ce devin realitate. Desi e omul care creeaza toate aceste interioare, nu te-ai fi gandit ca ea reuseste cu succes sa intermedieze chiar si partea complicata de santier intre client si firma de constructii. In toti acesti ani, Irina ne-a invatat un lucru extrem de important: in design, se gasesc intotdeauna solutii pentru aproape orice!

 

„Always keep your eyes open. Keep watching. Because whatever you see can inspire you” – Grace Coddington

Corina

„There are three responses to a piece of design -yes, no and             WOW! Wow is the one to aim for” -Milton Glaser

Alex

Corina crede cu putere ca designul inseamna stare de bine si isi doreste ca fiecare spatiu sa reflecte personalitatea si spiritul locatarilor lui. Intr-un ocean de oferte si produse ea le gaseste pe cele mai potrivite in asa fel incat fiecare proiect sa contina atat piese functionale cat si piese deosebite si atemporale dar intotdeauna intr-un buget raportat la realitatea temei de proiectare.

Alex abordeaza cu entuziasm fiecare proiect, fiind pregatit pentru toate provocarile. Specializat in vizualizari de arhitectura foto realiste si cu o pasiune pentru design de interior in care formele, texturile si culorile se imbina armonios, el jongleaza intre masuratori amanuntite, gasirea celor mai potrivite solutii tehnice si folosirea perfecta a materialelor.