„Design is not just what itlooks like, It’s how it feels” – Steve Jobs

irina2

 

Irina

When you do what you love with passion, success won’t be                                            far away! – Ioana

irina                                                                                                                             Ioana

Irina este omul creativ care iti poate spune ce ti se potriveste chiar inainte ca tu sa te fi gandit la acest aspect. Pentru ea, design-ul e un stil de viata! Vede in perspectiva orice gand sau idee pe care mai apoi le transpune in schite si povesti ce devin realitate. Desi e omul care creeaza toate aceste interioare, nu te-ai fi gandit ca ea reuseste cu succes sa intermedieze chiar si partea complicata de santier intre client si firma de constructii. In toti acesti ani, Irina ne-a invatat un lucru extrem de important: in design, se gasesc intotdeauna solutii pentru aproape orice!

Ioana asculta, observa si apoi transpune in cuvinte toate aceste povesti frumoase. Este omul creativ si organizat, care iubeste design-ul in felul ei special, si scrie despre tot ce crede ea ca inspira. Dincolo de optimismul si starea de bine pe care le transmite, veti cunoaste o Ioana innebunita dupa ceramica, culori si orice este iesit din tipare.