HARO, de la traditie la inovatie

Ne plac brandurile cu traditie pentru ca intotdeauna regasim in ele cel mai important detaliu din lumea industriei design-ului: pasiunea. Pasiunea pentru calitate si pentru fiecare produs final, de o calitate exceptionala, de cele mai multe ori.  Astazi va povestim despre cel mai nou partener al nostru in materie de parchet, HARO, un brand cu o istorie de aproape 150 de ani in lucratul in produse de lemn, astazi in topul celor mai mari jucatori din industria parchetului din Germania.

haro2 haro1

Creata ca o afacere de familie, cu decenii de experienta in producerea de parchet si solutii pentru podele, brand-ul german ne demonstreaza , fara urma de indoiala, nivelul avansat la care se afla prin suprafetele sportive de la competiile internationale si chiar la Jocurile Olimpice, realizate din parchetul ce poarta semnatura HARO.

haro3 haro4

Situata in regiunea Alpilor Bavarezi, compania pastreaza si stapaneste cu mandrie traditia lucratului cu lemn masiv, dezvoltand astfel respectul pentru natura, dovedit de obtinerea certificatul PEFC, documentul celei mai mari organizatii de certificare a sistemului forestier.

haro5

Cel mai mult insa, ne impresioneaza dorinta catre inovatie, dorinta pe care HARO o transpune in realitate. Ei dezvolta un simt acut pentru nevoile clientului, motiv pentru care astazi au in portofoliu podele cu protective UV sau texturile retro deosebit de naturale dar si produsele de ingrijire ecologice.

haro9

In Romania, HARO este distribuit de catre Nordic Lifestyle, ca importator direct iar produsele disponibile sunt: parchetul triplu stratificat, parchetul dublu stratificat, parchetul laminat, parchetul Manufaktur (realizat manual), podeaua de pluta, Celenio (parchetul ce imita gresia) si DISANO (o alternative la linoleum fara PVC). Exista astfel solutii atat pentru podele cat si pentru pereti, prin gama Celenio si nu numai dar si un proces de montaj usor ce asigura o calitate de durata.

haro6

Nu mai este nici un secret ca ne place traditia la fel de mult ca inovatia in design. Ne plac intotdeauna incaperile care transmit un mesaj iar HARO ne-a invatat ca parchetul poate fi, in multe situatii, cheia pentru perfectiune. Fie ca vorbim de un design futurist, eclectic sau de un design ce ne trimite direct in Bavaria, cu mobilier din lemn masiv si tesaturi cu teme din Alpii din zona, parchetul este si va ramane intotdeauna, un element de baza pentru realizarea unui decor de exceptie.

Si ce mod mai bun de a crea un spatiu de locuit sofisticat si confortabil?

haro8

haro10 haro7