Apartament patru camere – Amenajare interioara Bucuresti

Apartament patru camere – Amenajare interioara Bucuresti

Un proiect drag noua este acest apartament de patru camere situat in Bucuresti.

Proiectul de design interior a fost gandit pentru un cuplu tanar si a fost in perfecta concordanta cu personalitatea lor dinamica si aventuroasa.

Cum fiecare proiect reprezinta o noua provocare, am reusit sa creem un spatiu relaxant, un interior modern si aerisit cu accente de culoare si lumina.

Interventia asupra apartamentului nu a implicat recompartimentari. Fiind un apartament situat intr-un bloc din anii `80 a avut nevoie de schimbarea instalatiilor si finisajelor. De amenajarea interioara a acestui apartament din Bucuresti, s-au ocupat partenerii nostri de la CorpConstruct.

Am tinut cont de dorinta tinerilor proprietari ce au cautat un decor luminos si cald. Nu s-a dorit incarcarea vizuala a spatiului, astfel am optat pentru alb ca si culoare dominanta a mobilierului accentuat cu tuse maro, trasparenta si momente vibrante in puncte cheie ale apartamentului. Pentru a incalzi cromatic explozia de lumina si alb am optat pentru parchet triplustratificat natur, modern dar care ofera stil si eleganta.

Fiind un apartament de patru camere, se bucura de doua holuri generoase unde am putut incadra suficiente spatii de depozitare in proiectul de design interior. Povestea amenajarii interioare incepe odata cu holul care da startul compozitiei, decorat cu mobilier compact fara manere, mobilier ce pare parte integranta din perete. Pentru a-l lumina am folosit o usa de sticla pentru intrarea in bucatarie, iar intre living si hol o usa dubla cu spatii vitrate.

Cat priveste holul mic, aici am ales sa confectionam o placare decorativa pentru perete, cu accente de lumina date de integrarea benzilor led.

Bucataria amenajata minimalist, fara spatii deschise in care sunt integrate toate electrocasnicele necesare a fost una dintre principalele cerinte ale beneficiarilor in ceea ce priveste proiectul de design interior. In locul clasicei faiante am optat pentru sticla alba, termorezistanta, folosita pentru finisarea zonei dintre blat si corpurile suspendate. Acest tip de finisaj incepe sa se bucure de o mare popularitate fiind usor de intretinut si curatat. Pentru a nu aglomera vizual spatiul alegerea unei mese cu blat de sticla a fost cea mai buna optiune, mobilierul a fost si el special gandit in aceeasi maniera minimalista, cu fronturi taiate la 45 de grade si sisteme push pentru a nu utiliza manere.

Cat despre living, acesta este continuat in aceeasi nota simpla. Peretii albi si mobilierul mdf ofera acestui living un aer curat si modern. In completarea lor vine parchetul din lemn stratificat ce imbratiseaza cu caldura tonurile neutre al mobilierului. Un alt element cheie este iluminarea. Aceasta a fost gandita in functie de functiunile specifice ale fiecarei camere. Am optat pentru o compozitie tv geometrica, ce adauga dinamism spatiului si se integreaza perfect in conceptul de design interior modern.

Pentru dormitor proprietarii si-au o amenajare lejera. Chiar daca spatiul este in tonuri neutre, l-am personalizat devenind un loc minunat de relaxare. Textura naturala a parchetului stratificat se continua si aici. Atmosfera este una spatioasa si aerisita data de oglinzile aplicate pe dressing. Patul ales este unul cu finisaj textil si spatii de depozitare, iar peretele ce se inalta in spatele lui da un plus de savoare prin verticala colorata. Am renuntat la clasicele veioze optand pentru doua aplice pozitionate in stanga si dreapta headbord-ului.

In ceea ce priveste biroul, acesta continua firul povestii cu aceleasi tonuri calde, linii drepte si accente de culoare pentru suprafatele textile. Gandit ca un spatiu de lucru pentru doua persoane, se integrezeaza perfect in amenajarea interioara, o incapere calda si plina de lumina perfecta pentru o zi de lucru desfasurata acasa.

Ultima camera a fost tratata ca un spatiu de gaming, relaxare si voie buna. Mobilier realizat integral din mdf cu forme simple, minimaliste, incadrate foarte bine in conceptul de design interior. In zona geamului am creat un divan chic cu spatii de depozitare sub el, perfect pentru o zona de relaxare sau lectura.

Senzatia de elegant si proaspat se continua si in baia mare, amenajata si finisata in ton cu restul apartamentului.  Am folosit finisaje rectificate, placi cu aspect de lemn, combinate cu o faianta simpla, bej, placi ceramice montate cu maiestrie de echipa ce a realizat lucrarile de amenajare  interioara. Gresia cu aspect de lemn se asorteaza cu faianta, cada este una incastrabila iar lavoarul din compozit se completeaza perfect cu bateriile ingropate.

Baia mica am finisat-o cu aceleasi modele de placi ceramice: faianta uni bej combinata cu gresia cu aspect de lemn. Pentru a mari vizual camera am ales amplasarea unei oglinzi pe intreg peretele de deasupra lavoarului.

Aceasta este povestea amenajarii interioare a acestui apartament din Bucuresti, un spatiul relaxat dar dinamic ce se muleaza de minune pe personalitatea tinerei familii.