Pe lângă serviciile furnizate, design-ul interior al unui restaurant, fie el cât de mic, influențează foarte mult succesul acestuia. Atmosfera și decorul au o contribuție importantă atunci când vorbim de starea de bine a clienților. Detaliile au o implicație majoră – de la intrare și lumină, până la culorile folosite în amenajare. Astăzi îți prezentăm cum am amenajat cea mai nouă locație Soup Up.
Înainte de a trece la detaliile amenajării, haide să faci cunoștință cu Soup Up. Soup Up este un soup bar premium, cu preparate vegetariene, vegane și raw, ce oferă o alternativă sănătoasă, originală și gustoasă la restaurantele fast-food. Pe lângă supe, la Soup Up vei găsi și salate, pâine cu maia sau deserturi gustoase.
Pentru cea mai nouă locație Soup Up, deschisă pe Str. Jean Louis Calderon din București, investitorii și-au dorit un spațiu cosy, primitor și cald, un ambient care să transpună la nivel vizual căldura și bucuria pe care ni le oferă supa, principalul produs.
Expresivitatea unui interior se reflectă prin lumină, materialele folosite, culori, texturi. Totuși, dintre toate acestea, primul impact îl are schema cromatică – culorile ne imprimă o anumită stare și percepția asupra întregului spațiu, iar într-un restaurant, unde oamenii vin să se relaxeze și să experimenteze, culorile au o contribuție esențială.
Așadar, am optat pentru o cromatică bazată pe galben solar, luând în considerare forța acestei nuanțe de a aduce luminozitate în interioare; o culoare veselă care trezește și stimulează spiritul, deschide starea emoțională și energizează instantaneu. Pe lângă culoare, am mizat pe texturi și am optat pentru finisaje naturale, ca lemnul și metalul, care completează perfect întreg ambientul.
Interiorul este unul cu o puternică personalitate – de la intrare se poate remarca peretele din spatele barului și tavanul, vopsite în galben solar, punând în evidență restul elementelor alese. Benzile de led-uri, barul alb și structura din metal încălzesc armonios spațiul.
Am completat întreg decorul cu elemente naturale, cum ar fi lemnul și metalul, care dau o notă curajoasă spațiului și oferă confort vizual celor care trec pragul locației.
Cele două zone (zona de bar și zona clienților) sunt delimitate vizual prin culorile folosite, dar și prin pardoseală. Pardoseala este placată cu o gresie Terrazzo în zona barului și cu parchet cu textură de lemn în zona meselor. Gresia Terrazzo completează perfect zona barului, ușor industrială, iar parchetul aduce o notă caldă spațiului.
Mesele au fost alese cu blat cu aspect de marmură pentru a face legătura cu zona barului, în timp ce scaunele sunt din ratan. Zona clienților este deservită și de un bar realizat din riflaje de lemn completat de scaunele din lemn cu picioare metalice, un detaliu care accentuează nota cosy a interiorului.
Atmosfera naturală și primitoare este susținută de restul elementelor de decor – plante verzi în ghivece din ratan sau albe, peretele din riflaje de lemn, pernele decorative.
Suntem curioși, tu ai vizitat noua locație Soup Up? Așteptam să ne scrii în comentarii părerea ta. Iar dacă ai nevoie de ajutor în amenajarea spațiului tău, te invităm să ne scrii aici.